sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syysviikonloppu











Hidas viikko päättyi hitaaseen viikonloppuun kesäkodissa. Ohjelmassa oli metsissä samoilua, sienestämistä, herkuttelua, saunomista kynttilänvalossa ja seurustelua ystävien kanssa. Mitäpä sitä ihminen muuta syysviikonloppuunsa kaipaisi...

Ihanaa alkavaa viikkoa! Toivottavasti olet rentoutunut hyvin viikonloppuna.

We had a slow weekend at our summerhouse. Wandering in the woods, mushrooms, good food, sauna and good friends. That´s all I need for a lovely weekend. I hope you have had a relaxed weekend as well.

16 kommenttia:

  1. Ihana viikonloppu on juurikin tuollainen. Ihania kuvia ja tunnelmia! Toivottavasti näitä aurinkoisia syyspäiviä saadaan vielä viettää tovi. Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Maanantai aukeaa aurinkoisena, joten on ihana aloittaa uusi viikko! Nautitaan!

      Poista
  2. Aivan ihanat, tunnelmaa täynnä olevat kuvat ja kuvakulmat. Ja mitkä värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Syksy on niin värikylläinen vuodenaika, ainakin siihen asti kun lehdet tippuvat. Sävyt ovat kesästä muuttuneet. Onpa kiva, kun meillä on tällainenkin ihana vuodenaika!

      Poista
  3. Mitäpä muuta sitä tosiaan kaipaisi kuin ihanaa rauhallista viikonloppua. Me tosin oltiin ihan omissa nurkissa. Voi miten söpöjä nuo keppihevoset! Nautitaan näistä kauniista syyssäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä asuu iso lauma keppareita, tässä vain osa aitauksissa. Niistä pitäisi postailla ihan erikseen. Kaikilla nimet ja kaikki ovat erikoistuneet johonkin... Ihanaa aurinkoista maanantaita!

      Poista
  4. Ihanan rentouttava viikonloppu teillä ollut siellä. Juuri sellainen voimaa antava niinkuin viikonlopun kuuluu ollakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on hyvä aloittaa arki, kun tosiaan on kerätty energiaa ja aurinkokin vielä hymyilee! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia! Ja niin söpösiä noi keppihevoset :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä on reilusti keppareita, joilla kaikilla omat nimet ja erityisosaamisalueet. Niistä vois postata enemmänkin!

      Poista
  6. Kiitokset ihanasta viikonlopusta ja synttäreistä! Voi vitsi, miten upeita tyyppejä oli taas tupa täynnä... Kanttarellit syötiin eilenillalla. Terveiset kaikille!

    VastaaPoista
  7. Kiitos itsellesi! Oli muuten kiva lahja, minäkin sitä eilen kokeilin! Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
  8. Oi, rapujuhlat!♥ Voin uskoa, että on ollut tunnelma katossa! Samaisia servettejä ostin aikaisemmin ikeasta, mutta järjestämättä jäi taas kekkerit.. ehkä ensi syksynä sitten!

    Kuinkas sattuikaan, oot kuvannut juuri tuollaisen karvamadon... mikä lie perhosentoukka? Meillä juuri nyt taistellaan täällä sellaisen vuoksi :/ Oskari lauantaina oli pitänyt kädessään ko. toukkaa (näytin kuvan, ja just tuo kuulemma), ja nyt on kämmen täynnä kutiavia rakkuloita. Ihan kiljuu välillä kun niin paljon kutisee ja sattuu! Ei voinut kouluunkaan tänään mennä. Eli matonen ruiskuttaa jotain myrkyllistä ainetta, jos tuntee olonsa tukalaksi, tms?? Varoituksen sanana vaan. Hassua, että just nyt sitten kuvasit tuon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, me ihasteltiin tätä toukkaa pitkään, ja minä mietin, että tämä olisi ihana "kotieläin" lapsille! Perhosen toukaksi mekin se nimettiin. Toipumisia sinne! Taisi olla aika opettavainen tämä kokeilu...

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!