tiistai 9. syyskuuta 2014

Arkisen mukavaa!
Täällä remontin keskellä tuntuu taas jotenkin hyvältä. Ei haittaa, vaikka yhdellä oli vatsatauti, jonka myötä ohjelmat menivät uusiksi ja vaikka ne läjät lojuvat yhä siellä täällä. Kuopuksen synttäreitäkin juhlittiin ihan vaan omalla porukalla omenapiirakan voimin. Ehtiihän niitä juhlia isommalla porukalla ensi viikollakin.

Mukavaa arkista viikon jatkoa! Nauttikaa arjesta!

It all feels ok, even though one of the kids had a stomach flu and the renovation is still on. Have a lovely week and enjoy your everyday life!

4 kommenttia:

 1. Ihan tavallinen arki on parasta! Onnea kuopukselle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taudista oli se hyöty, että juhlinta jatkuu pidempään... :)

   Poista
 2. Niinhän se on että onnellisuuskin on katsojan silmässä, vai miten se meni? Ja just silloin kun tuntuu toivottomalta (rempassa ainakin) tapahtuu nopsasti paljon kivaa ja näkyvää.
  Kivoja nuo betonihommat joita olet tehnyt. Mun suosikki on tuo kakkuvuoka. Se on niin monikäyttöinen ja yksinkertaisen sievä. Jos löydät sellaisia rengas-kakkuvuokia niin kokeilepas sellaiseenkin. Mulla on sellaisia kukkien alusena ja ihan kivan näköisiä ne on kun sinne keskelle laittaa kynttilän. Samaan tyyliin kun jos tekisi samaisesta vuoasta jäälyhdyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti kans tehdä sellainen rengaskakku, mutta unohdin tässä satsissa. Mutta tulossa on kyllä sitten seuraavaksi! Kakkuvuokia kävin hamstraamassa ihan kirppikseltä asti. :)
   Mukavaa keskiviikkoa!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!