tiistai 23. syyskuuta 2014

Syysasennetta
Syksy saapui hetkessä. Minä tunnelmoin vielä hetken viime viikon kuvien kera. Aurinkoa ja kauniita aamuhetkiä siellä ja täällä. Ei uskoisi, että nämä on otettu vajaa viikko sitten!

Syksy on asennekysymys. Tällä viikolla saadaan kaivella esille lempivillapaidat ja ranteenlämmittimet. Villahousut ja tuulenpitävää. Kumisaappaat jalassa ei ole hätää! Mutta jokohan pelastaisin nuo yrtit pihalta?

Osaatko sinä nauttia syksystä tuulesta ja tuiverruksesta välittämättä?

Autumn is here. Last weeks sunny, foggy morning pictures are a memory only. Now I´m wearing rubber boots and wool. Enjoy your week!

6 kommenttia:

 1. Oi minä naurtin syksystä kovasti. Täällä juuri leivinuunia ja puusaunaa lämmittelen <3 Mukavaa syksyä sinulle. Kauniita kuvia täällä taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on se kaunein aika syksystä, kun lehdet ovat vielä puissa. Leivinuuni kuulostaa kyllä ihanalta. Nauti sinä! Minä tyydyn sähkösaunaan ja kynttilänvaloon!

   Poista
 2. Nyt on ollut niin kaunista, että olen osannut nauttia. Tämmöinen kuulaus ja syksyn värien kirjo on upeaa, mutta auta armias, kun homma kääntyy loskan ja pimeyden puolelle. Argh. Siinä olen TOSI huono, vaikka koitan aina tsempata itseäni jollain marrasmystiikalla, että nyt rauhoitutaan ja fiilistellään ja keitellään vaan teetä ja hissutellaan villoissa. Noh, ehkä sitten eläkkeellä marraskuukin maistuu.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että talvi tulee tänä vuonna nopeasti, että harmaa marraskuu jäisi pois. Minäkään en siitä harmaudesta välittäisi. Tosin jos aloittaa joulun valmistelut ajoissa, pääsee hieman helpommalla... Mutta nyt nautitaan väriloistosta! Aurinkokin paistelee tänään!

   Poista
 3. Pikkasen liian kovalla kohinalla noi säät muuttui. Täällä oltaisiin ainakin tarvittu vähän loivempi siirtyminen. Paksumpi takki, sormikkaat, kaulahuivit ja skraappa, kaikki hukassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä melko rysäys! Täälläkin pää ei meinaa pysyä mukana, lähdin eilen ihan liian vähissä vaatteissa lenkille, kun en uskonut... Mutta sitä oppii!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!