torstai 18. syyskuuta 2014

Betonikokeiluja


Testasin remontista yläjääneellä betonijauheella betoniaskartelua. Betonin sekoittamiseen apinamies sääti minulle ihan oikean sekoittimen, jonka pyörittäminen vaati aika paljon voimia.

Kaikki ei mennyt ihan putkeen, mutta sain sentään ihan hyvän määrän suht onnistuneita tuotteitakin. Ihan hyvä testierä siis! Seuraavaksi aion kokeilla erilaisia muotteja. Mitäs kaikkea kivaa sitä voisikaan tehdä betonista? Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!

Tämä satsi lähtee muuten viikonloppuna Leppävaaraan Kartanopäiville.
Ihanaa, aurinkoista loppuviikkoa! Mulla on vähän perhosia vatsassa, kaikkea kivaa edessä!

I did some concrete experiments. It wasn´t all so easy, but I got some proper products. A good start and now I´m planning to do some other concrete products...
Have a lovely weekend!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Melkoisen rosoisia, mutta minäkin tykkään.

   Poista
 2. Tulipas niistä hienoja! Tuo kulho on varsin hieno.
  Pinterestissä näin betonista tehtyjä palloja....? Osa oli tehty lasten kumipallo muottina ja sitten oli semmoisia jotka oli tehty lasiseen pyöreään lampun kuuppaan. Ikävä puoli näissä on se että muotit ovat kertakäyttökamaa. Kiva lopputulos kuitenkin. Meidän pihakiveykseen tein risti-nolla -pelin ruudukon pienistä pihakivistä ja valoin peliä varten ristit ja nollat Ikean silikonisiin jääpalamuotteihin (jotka löysin kirpparilta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot olisivat hauskoja pihalla jossain kukkapenkin laidalla. Täytyy katsella kirppiksiä sillä silmällä, jos löytyisi kivoja muotteja. Tuo peli kuulostaa kivalta. Itse mietin jo kevääksi pääsiäismunia...

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Tykkään erityisesti kulhosta...ja tästä minun betonikuume kasvaa entisestään :) Toivottavasti sekoittaminen onnistuu ihan "kotikonstein", siis tyyliin jollain käsivispilällä tms, vai olenko ihan hakoteillä..? Käsittääkseni on myös jotain hienojakoista betonijauhetta, joka voisi olla helpompi sekoittaa...no, kohta sen näkee, kun pääsen itse kokeilemaan. Googlaamalla löysin ainakin hienon betonitarjottimen, vaaseja, kukkaruukkuja, jakkaroita, saippuakulhoja jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että sellainen "askartelubetoni" on helpompaa ja hienompaa kuin tämä "työbetoni". Meillä tätä jäi pari säkillistä remontista, joten käytän nämä pois. Ajattelin tehdä pihalle sellaisia askelmia ainakin.
   Kiva nähdä mitä sinä keksit!

   Poista
 4. Hellurei! En oo ikinä kokeillut betonia, mutta mieli on tehnyt. Eikä nää sun ihanat kokeilut laske kuumetta yhtään :) Hyviä myyntejä ja kivaa viikonloppua muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ja betonia kokeilemaan vaan! Tosin ei se ihan sotkutonta pikahommaa ole... :)

   Poista
 5. Betoni on hurmaava aine kokeilla mitä vaan!
  Mielikuvitus valloilleen! Pitsiliinoista lyhtyjä, hiekkakakkumuoteista koristeita, ihan mitä vaan!
  Nauti syksyn tummuvista illoista! Lähetän vielä korillisen lämpöä täältä etelän auringon alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulen, että tämä ei jäänyt ainoaksi vetonikokeiluksi! Täytyy tosiaan pitää silmät auki ja katsella kaikkia mahdollisuuksia, mitä ympäristö tarjoaa betonin suhteen! Kiitos energisestä viestistä! Minä lähden saunaan...

   Poista
 6. Ihanan rouheita, oikein onnistuneeksi kokeiluksi väittäisin :) Varsinkin se piirakkavuoan mallinen, hiano!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään. Nyt sitten päässä muhii monia uusia idiksiä kokeiluun... :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!