tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kohti pääsiäistä

Viime viikot ovat hujahtaneet vauhdilla, niin että yhtäkkiä ollaankin pääsiäisviikossa. Meillä arki rullaa tällä hetkellä apinamiehen tehdessä töitä aamusta iltaan, joten suuria pääsiäisvalmisteluita en ajatellut tehdä.

Pääsiäisessä kivointa on lasten riemun seuraaminen, johon on helppo mennä mukaan. Ensin askarrellaan virpomisoksia päivätolkulla ja sitten valmistellaan asuja. Lasten mittapuulla tuo palmusunnuntai lieneekin se tärkein osa pääsiäistä.

Tänään leikkelin ensimmäistä kertaa rairuohoja ja murustelin kasvissosekeiton päälle viime syksyn kuivatettuja yrttejä. Kävi mielessä, että miltähän se ruohosilppu olisi maistunut keiton päällä.

Meillä vietetään pääsiäistä kahden suurperheen voimin jääkiekkoturnauksen ehdoilla meidän pienissä neliöissä, joten taitaapa mennä linjalla Keep it simple!

Leppoisaa ja rentoa pääsiäisen aikaa! Palailen kun jakselen!

Getting ready for Easter. My plan is to "Keep it simple!"

12 kommenttia:

 1. Ihana pupunen! Meillä olisi tyttö halunut pukeutua myös pupuksi, mutta se pupupuku olikin jäänyt viime kesän synttärijuhlien jälkeen saareen :-( Laittoi sitten pupunkorvat noitahatun päälle ja eikun menoksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeutuminen on aina oikein kunnon projekti, kun hahmo vaihtuu. Tänään yhdellä on eskarissa pääsiäisjuhla, ja neiti haluaa olla noita, vaikka eilen oltiin kovasti pupuja... =)

   Poista
 2. Suloinen pupu! Aurinkoista ja leppoisan mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, auringosta pääsemme ilmeisesti nauttimaan!

   Poista
 3. On ihana pupu! :)
  Laitan sulle meiliä. On ollut vähän vauhtia...;)

  Iloista pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just mietin eilen, että mitenhän teidän kisat meni... Raporttia kiitos! :)

   Poista
 4. Kauniita lähestyvän pääsiäisen tunnelmia siellä. Mulla on sulle blogissani arkinen haaste :)

  VastaaPoista
 5. Tässä vaiheessa kevättä sitä aina niiiin tahtoisi asua etelämmässä, kun pihalle alkaa ilmestyä kukkasia :) niin mukava kun tulee väriä melko ruskeanharmaaseen yleisilmeeseen.
  Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on vielä melko ruskeaa, mutta pensaissa on jo hyvät silmut ja kukat odottavat lämpöä. Parissa päivässä varmasti tapahtuu paljon, jos on vain aurinkoista ja lämmintä!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!