tiistai 22. huhtikuuta 2014

Arkea 1/5


Viikko alkaa yleensä sillä, että raivaan kodin. Ei ole kiva tehdä mitään kotitoimistolla, jos ympärillä on kaaos.

Pääsiäisen jäljiltä lattiat olivat niin röhnäiset, että laitoin suosiolla crocsit jalkaani. Sohvissa näkyivät viimeiset suklaamunien jäljet. Pyykkivuori oli myöskin kiitettävä.

Mutta nyt ollaan jo voiton puolella. Ehkäpä heitän nuo rairuohot vielä pihan perälle pupujen ruuaksi!


Niittykulman Saga haastoi minut esittelemään viisi arkista kuvaa viitenä eri päivänä. En tällä kertaa haasta ketään tiettyä, mutta haasteen saa napata, ken haluaa!

The week begins by cleaning the house. After Easter holiday there was quite a mess, since we've been living outdoors.

4 kommenttia:

 1. Iloista arkista viikkoa sinne! Samanlaiselta näyttää ja kuulostaa meno täälläkin aina alkuviikosta. Miks ihmeessä sitä siivoaa perjantaina, kun viikonlopun jälkeen on kuitenkin kaaos?? :D Mä laitoin myös jo pääsiäiskoristeet laatikkoon, jospas pelkkiä ruohoja jaksais katsella vielä muutaman päivän. Mahtavan muhkeat ruohot eillä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa olen minä pohtinut, eikä meillä kyllä perjantaina yleensä mitään suursiivousta tehdäkään. Imurointia teen suunnilleen joka toinen päivä ja kaikkea muuta sotkun mukaan. Vessoja pesen yleensä silloin kun en oikein saa mitään aikaiseksi. Se nimittäin palkitsee ja tuo hyvän mielen... :)

   Poista
 2. Samanlaiset maanantaipuuhat minullakin. Järjestelyä ja imuroimista. Pyykkäystä joka väliin! Teillä kasvaa muhkeat ruohot! Multa jäi laittamatta kokonaan!
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin reilulla kädellä siemeniä, niin johan se jossakin näkyi! :)
   Mukavaa viikkoa!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!