keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hemmottelua ja lisää sieniä
Hektisen viikonlopun jälkeen olen ottanut alkuviikon hieman löysemmin. Ohjelmaan on kuulunut toki kaikkea arkista kuten suuren kaaoksen raivaus kotona, mutta myös pieniä hemmotteluhetkiä. Tekee välillä oikein hyvää!

Kevättorin jälkeen innostuin virkkailemaan lisää sieniä. Viimeistelin viime viikolla kesken jääneen jättisienen ja tein pienen erän punaisia avaimenperäsieniä.

Hepostelukuvat ovat lauantaiselta issikkavaellusreissulta. Lämmittää vieläkin mieltä, oli niin kivaa!

Muistakaahan tekin ne pienet hemmotteluhetket arjen keskellä!

After the busy weekend I´ve taken it easier. Reading and crocheting. Some new mushrooms of course...

14 kommenttia:

 1. Ihana poni! Ja tosi kiva perhepotretti Kanarouvasta ja miehestään Kukosta..:) Komea pari!

  VastaaPoista
 2. Issikka taitaa olla vanha rouva, joka kuljeskelee vapaana tallin pihalla...

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Niiden katseleminenkin on pientä hemmottelua. Joo, täytyisi muistaa ne arjen pienet hemmotteluhetket! Niin kaikki tuntuu paljon kivemmalta ja pysyy tehokkuuskin paljon paremmalla tasolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä niiden juttujen tarvitse olla isoja ja kalliita, kunhan välillä katkaisee rutiinit!

   Poista
 4. Oi mitä ihania lankoja! Kevät suorastaan pursuaa nyt ovista ja ikkunoista (mikä on hyvä se!), kunhan ei vaan pukkais enää mitään takatalvea.. Mulla on olllut nyt pari pvää etätyötä ja oon hemmotellut itseäni kaffekupposilla aherruksen lomassa, lasketaanko se? :) Iloa loppuviikkoon♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa langoista on vanhoja Köpis-tuliaisia ja viime viikolla ostin muutaman herkkusävyn Hemtexistä. Kohta virkkaamaan...
   No ehdottomasti kaffekupponen lasketaan, ja sitä voi vähän vielä vaikka tuunata tai tarjoilla silleen nätisti... :)

   Poista
 5. Hemmotteluhetket arjen keskellä ovat ihan parhaita :) Tein itselleni tänään kahvitteluhetken viikonlopun tyyliin ja sehän tuntui ihan huippukivalta... Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on ihana vähän panostaa ihan yksinkertaisiin juttuihin. Tulee sellainen luxus-fiilis! Mukavaa loppuviikkoa sullekin!

   Poista
 6. Löysäilyhetket on tosi kivoja! Minä yritän pakertaa liiketoimntasuunnitelmaa (koulujuttuja) ja se ei ota onnistuakseen. Välillä pidän taukoa ja hemmottelen sekä koiraa että itseäni kunnon metsälenkillä. :O) Ihanaa pitkästä aikaa tehdä koulujuttuja kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinne koulutöiden pariin! Toivottavasti liiketoimintasuunnitelma on kasassa. Olen itsekin joitakin sellaisia vääntänyt... :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Yksi lähti juuri pappamopon avaimenperäksi!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!