torstai 24. huhtikuuta 2014

Arkea 3/5: Trash Design


Voi että minä tykkään tyhjistä peltipurkeista. Niitä on jemmassa joka kokoa. Tänään harrastin trash designia peltipurkkien ja liitutaulumaalin avulla. Siinä muuten toinen lemppari! Apuna oli myös vasara.

Mutta nyt toista maalikerrosta sutimaan. Näette sitten, mitä näistä tulee. Välissä oli hyvä käydä juoksulenkillä. Menkäähän muuten metsään. On sitten niin nättiä!

Ps. Laittakaapa pinoon Tukholman-vinkkejä. Viikonloppuna reissu edessä ja uusia ideoita kaivataan. Tarkoitus palloilla Södermalmilla, mutta missä siellä? Second hand? Kirpparit? Nimenomaan sunnuntaina? Entäs keskustan kivoimmat sisustusmestat?

I did some Trash Design with empty tins and chalk board paint. Two of my favorites!  Used also a hammer.
Ps. Going to Stockholm this weekend. Some fresh ideas where to go? Nothing too fancy.

12 kommenttia:

 1. Vau, onpa hauskat purnukat! Sinun blogistasi tarttuu kyllä usein peltipurkkivillitys itsellekin :) Pitäisi muistaa ottaa niitä enemmän talteen. Mukavaa reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, jos tämä innostus vähän tarttuukin. On jotenkin niin helppo "harrastus", kun kyllästymisen jälkeen nämä voi taas kiikuttaa metallinkeräykseen!

   Poista
 2. Peltipurkit on kyllä kivoja. Itse pidän niissä kaupasta ostamiani yrttejä. Etiketitkin jätän paikalleen, vaikka joka purkissa on tylsästi tomaattimurskan tuotelappu :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sulla on "merkkitomaattimurskat"? Mä ostan kyllä välillä tölkkejä sen kuoren perusteella... Niinkuin eilen maissia... :)

   Poista
 3. Hei ihanaa risteilyä :) mun vinkit on nyt tasoa Junibacken ;) ottakaahan iisisti, biletytöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetaan ohittaa Junibacken tällä kertaa. Ja hei, mullahan on rauhallinen serkkutyttö seurana...
   Etkös sä muka käynyt missään sisustusliikkeessä tyttöjen kaa???

   Poista
 4. Peltipurkit ovat ihania! Mä keräilen niitä nyt kans oikein reilusti keväthommia varten :) jotenkin tosi inspiroivia! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peltipurkeista voi keksiä vaikka mitä... :)

   Poista
 5. Pitäisköhän tuoda sulle täältä tuliaisina säilykepurkkeja :-) Ovat tosin melkeinpä samaa kokoa, mitä Suomessa, joten ei taida kannattaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisikin "hauska" tuliainen!!! Joko sä olet hyödyntänyt siellä purkkeja? Sähän ehtisit jotain yrttejä siellä kasvatella ennen Suomen-lomaa!

   Poista
 6. Metsälenkit on kyllä parhaita. Polku on vaihtelevaa, maisemat muuttuu, pieni eksyminen ei haittaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja metsän äänet lisäksi! En missään nimessä kulkisi kuulokkeet korvilla!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!