keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Yöpöydän uusi ilme


after

before





Tänä kesänä käsityö- ja sisustusrintamalla on ollut hiljaista. Ei ole vain löytynyt inspistä, enkä ole puoliväkisinkään viitsinyt mitään vääntää.

Yhdestä nopeasta projektista innostuin, kun raivasimme teinineidille kesäkotiin oman pikku sopen toiselle kuistille. Kuisti on kesäkodin kakkossisäänkäynti ja sen läpi mennään vinttiin ja lastenhuoneeseen. Tähän asti siellä on säilytelty sadevarusteita, pihakalusteiden pehmusteita ja uimakamoja.

Apinamies rakensi neidille mittojen mukaan simppelin sängyn, ja minä huolehdin turhan rojun kierrätyksestä. Yllättäen sain tavarat häviämään tai sopimaan muualle säilytykseen.

Sängyn lisäksi neiti kaipasi pientä yöpöytää, jollainen löytyikin lähikirpputorilta eurolla (?!?). Neiti kyseli hintaa ihan itse, joten saattoipa saada pienen "teinialen". Tukeva, täyspuinen pöytä oli saanut kanteensa kosteusvaurion, jonka ajattelimme aluksi hioa ja peittää jotenkuten maalilla.

Jossain vaiheessa mieleeni tuli kuitenkin nitoa vahakankaan pala pintaan. Hieman tylsien nuppienkin vaihdolta säästyttiin, kun virkkasin vanhoihin nuppeihin uudet suojat. Suunnitteilla on vielä valkoiset verhot ja vanha lukulamppu, jotka onneksi löytyvätkin valmiina.

Kyllä täällä kelpaa asustella!

My teenage daughter got an own little corner in our summer house. Just a bed and a little table beside it. She bought the table from a flea market and I gave it a little make-up...

22 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen pieni lipasto.
    Ja miten ihanat kuvat taas,kolahtaa niin muhun myös kaikkineen sävyineen.
    Kuin te maltatte lähteä pois tuolta kesäkodista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään tästä sopesta. Siinä on sopivasti rauhaa ja värikkyyttä. Ja hei, kyllä minä voisin kesäkodissa asua ihan aina, jos se olisi yhtään realistista... (Jään tietty heti miettimään tätä.=))

      Poista
  2. Kyllä kelpaa! Näyttää ihanalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Taisi kelvata neidillekin, kun tein tuon salassa häneltä ja näytin vaan kuvan jälkikäteen. Tykkäsi siis!

      Poista
  3. Hei, mikä löytö EUROLLA!?! Olisin mieluusti maksanut enemmänkin tuosta, on tosi nätti. Ja tuunauksen jälkeen oikein raikas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä sitä onnistuu tekemään pilkkahintaan löytöjä! =)

      Poista
  4. Suloinen pieni lipasto! Tuo vahakangas ja nupit on ihan piste iin päälle!♥ Tyttären kelpaa, ehkäpä mökillä viihtyvyyskin parani himpun verran? Mitä nyt oon tästä lähipiiristä kuullut teinien viihtyvyydestä mökillä.. ;)

    Viltit, ikkunat, naulakko, kaikki näyttää täydelliseltä! Nautiskellaan kesäsätä vielä hetkinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä teini oli tyytyväinen kun sai oman sopen, eivätkä muut valita illalla valosta jne. Taisi myös tykätä tästä yllätystuunauksesta!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos. Hieman viimeistellympi kuin teidän käydessä, vai mitä?

      Poista
  6. Ihana tuo teidän kesäkoti ♥ Ja suloinen yöpöytä:)

    VastaaPoista
  7. EUROLLA siis sehän oli ilmainen, ja kaunis kuin mikä minäkin metsästän yöpöytiä mutta kun tarvitsen kaksi niin yleensä on vain yksi..no kun tarpeeksi etsii niin kyllä ne joskus tulee vastaan, niin kun meillä on tylsät yöpöydät nyt metallijaloilla ja siinä vaan joku pleksin härpäke päällä..tahtoo sellaiset jossa on laatikot :)
    Muutenkin ihania kuvia teillä on kaunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja onnea yöpöytien metsästykseen sulle! Eivätköhän ne jossakin vaiheessa tule vastaan!

      Poista
  8. Onpa viehättävä!
    Heips vaan pitkästä aikaan. Pitää lukaista kaikki postaukset, ihan poikaisetsi olen ehtinyt käymään poikkeamassa vaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips sullekin! Joko arki pian alkaa ja koulun aloitus jänskättää?

      Poista
  9. Onpas siinä ihana yöpöytä, mahtava löytö ja tuunaus! Vahakangas auttaa kyllä moneen pulmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahakangasta voi tosiaan käyttää paljon muuhunkin kuin pöytäliinana. Kuinkas sun kaapin ovin toimii? Vielä varmaan ihan siisti?

      Poista
  10. Virkkaaminen taitais olla aika hyödyllinen taito kun vähän väliä tulee eteen blogeissa ja muualla kivoja juttuja mitkä on just virkaten tehty. Epäilen vaan ettei kärsivällisyys riitä vaikka esim. semmoset Afrikankukat olis ihan näteimpiä ikinä! :) Ihania huonekaluja kyllä löytää välillä ihan hurjan halvalla kirppareilta! Pikaisesti kyllä tarttis lisätilaa kun ei tahdo kaikki mahtua näihin neliöihin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virkkaaminen on oikeasti vielä niin helppoa, että ei kun treenaamaan. Alussa voi jälki olla kupruista, mutta nopeasti se tasaantuu! Kohta jo afrikankukatkin onnistuvat!

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Minulla on kaksi tällaista täkkisöpöläistä, jotka sain äidiltäni. Nämä ovat siis olleet minulla ja veljelläni käytössä. Tunnearvoa... =)

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!