perjantai 2. elokuuta 2013

AarrekarttojaKässäkerhomme aloitteli tänään syyskautta aarrekarttojen parissa. Tämä oli projektin aloitus, ja pöytä oli täynnä erilaisia lehtiä saksimista varten.

Kuvia löytyikin ihan kivasti näin alkuun, mutta suurempi saalis oli mielestäni se, että juttelimme siinä samalla kevyesti aiheesta, ja omassa päässäkin sain jäsenneltyä monia asioita uudelleen. Tästä jatketaan, ja homma muhii päässä seuraavaan tapaamiseen. Nyt on viikonloppuun ladattu sopivasti positiivista energiaa!Lupaan esitellä oman karttani, kunhan se on esittelykunnossa!

Välillä ehdimme toki käydä läpi emännän ihanaa puutarhaakin. Tuo lila kärhö on kyllä niin ihana!

Energistä viikonloppua! Lämpötiloista huolimatta alkaa olla syksyä ilmassa!

ps. Kuten huomaatte, olen liittynyt Indidays Inspiration -blogiyhteisöön. Tervetuloa kaikki uudet kurkkijat sitäkin kautta!

Our "handi club" had it´s first meeting after summer. We started by planning treasury maps. We had a lot of magazines and also a good conversation about the issue. The project will go on and I´m full of energy for the weekend!
Have a nice weekend!

8 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla jään odottamaan karttaa :-)

  Ihanat nupit alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin odotan mielenkiinnolla karttojamme! =)

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta. :) Kartanrakennuksen tuloksia odotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt kun olen luvannut esitellä tuloksia, niitä sitten tuleekin!

   Poista
 3. Mä seuraan teidän kartaprojektia innolla! Tein vähän omaa karttaa itsellekin, liittyen asumiseen, saas nähdä toimiiko? Jotenkin mä olen alkanut uskoa yhä enemmän mielen taustatyön voimaan... Teidän kässäkerho on kyllä huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä uskon, että alitajunta toimii! Meidän kässäkerho on kyllä huippu!

   Poista
 4. Ihanaa aarrekarttoja! :) Ne on aina niin voimaannuttavia. Tein tässä kesällä uuden kartan itselleni ja tykkään niin katsella sitä. Ehdottomasti jäsentävä ja jopa yllättävä "työkalu". Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen, että tämä ei jää ainoaksi aarrekartaksi! Todellakin tämä toimii hyvänä työkaluna oman mielen selkeyttämisessä. Mukavaa alkavaa syksyä! Näin voi varmaan jo sanoa!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!