keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Mielenrauhaa etsimässä


Tähän syksyyn on yllättäen sisältymässä monenlaista voimaannuttavaa toimintaa.

Eilen kävin ensimmäistä kertaa Life Coachin puheilla. Voitte vain kuvitella kuinka energinen olo tulee, kun saa puhua tunnin verran omista ajatuksistaan ilman, että kukaan keskeyttää. Oppaanani toimi ihana blogiystäväni Sini. Suosittelen! Kurkatkaapa lisää Sinin ajatuksia opastuksesta täältä!

Tulossa on feng shui -iltaa ja aarrekarttailtaa. Ensi viikolla harrastan taas rojuterapiaa, kun vuokrasin kirppispöydän tällä kertaa uudesta tuttavuudesta, Nellasta ja Nutusta.

Minulle mielenrauhaa tuo myös liikunta. Tällä hetkellä lajeinani ovat pilates, zumba ja juoksu, mutta monesta muustakin lajista voisin saada samat fiilikset. Ensi kuussa voisi päästä jo hiihtämään, jos hyvin menee! Ajatelkaa!

Hei, tähän sopisi nyt jokin ruokavaliokokeilu! Mitäs ehdotat? Kiloja en halua pudottaa, enkä kärsiä nälästä, jotta jaksan liikkua, mutta hyvää oloa, terveyttä ja virkeyttä voisin haluta!

Mitä voimaannuttavaa sinun syksyysi kuuluu?

ps. Läheisen S-Marketin hyllyt notkuivat glögipullojen ja -purnukoiden painosta!

This autumn has brought many new things that have made me feel better. Yesterday I met a Life Coach for the first time. A nice experience! In the near future there will be a feng shui meeting, and we´ll make treasure maps with my friends... What else?

ps. The real feeling:


 

18 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että life coachingista on ollut iloa! Sini on varmastikin loistovalmentaja. Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten vaan eiliset suunnitelman toteutukseen! Niin helppoa se on...

   Poista
 2. Hei, me ollaan niin samassa jamassa :D ja tarkoitan nyt hyvässä! Juuri samoja ajatuksia. Itselle mielenrauhaa tuo myös liikunta, mihin olen oppimassa vasta pikkuhiljaa, tällähetkellä bodypumpissa haen voimaa (voiman lisääntyessä on virkeys ja jaksaminen parantunut, ryhti ym.), juoksen pari kertaa viikossa, tai no, hölkkään. Sekin minulle uusi juttu jonka opettelin vajaa vuosi sitten.

  Ruokavaliossa olen huomannut että sokereiden ja vaalean hötön syömättä jättäminen tai edes minimoiminen tuo tyyneyttä, ei sokerit heilahtele niin ei mielikään mee vuoristorataa! Tottatosiaan syön ja herkuttelen enkä karppaa, mutta sitä kun pari päivääkin katsoo mitä syö, huomaa selvän eron! :)

  Hyvä me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että sokereiden vähentäminen ja täysjyvätuotteisiin siirtyminen olisi mullakin se hyvä askel... Samalla perhe saisi samat hyvät vaikutukset! =)

   Poista
 3. Mua voimaannutta maailman energisin ja iloisin psykoterapeutti. Joka samalla ohjeistaa ruoassa, luonnonkosmetiikassa ym. Milloin sylini on täynnä hänen puutarhastaan kukkasia, milloin hyvää suolaa keholla. Ja mieli korjaantuu tunnin keskustelulla. Ihan mahtavaa! En voi kuin suositella, jos pussi vain kestää. Kallista tuo on, mutta niin hyvää tekee.

  Muuten on tullut rehkittyä hulluna töitä. Ja vaikka siitä väsyy, saan voimaa ja energiaa. Kun tavoittelee unelmia saa työstäkin voimaa.

  Pyöräily ja syvään hengittäminen, maisemien katsominen. Sitä muistan tehdä joka päivä. Se rauhoittaa. Ja jokapäiväinen kahvihetki. Milloin pienen jäätelön tai rahka-annoksen kera. Sitä odotan ja se aina saa hymyn huulille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma psykoterapeutti olisi varmasti ihana asia!

   Minäkin huomasin juuri tänään haravoidessani pihaa, että pienistä asioista ne positiivisuuden ja ilon aiheet löytyvät. Kauniista ruskalehdistä, lasten ilosta,...

   Poista
 4. Oi olis ihana paasta lifecoachin juttusille.
  Ma aloitin noudattamaan ruokavaliota jossa saa syøda kaikkea, mutta vahensin huonoja hiilareita eli herkkuja. On energinen olo, eika tee edes (toistaiseksi) mieli sokeria tms.
  Mulle antaa energiaa ajatus, etta yhden yøvuoron jalkeen saan jaada kotiin 10kk ikaisen vauvani kanssa. Syksylla ja talvella voimme puuhailla mita haluamme:) Ja kivoja pikku reissuja tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan sun viimeinen yövuorosi vai mitäs luulet? Mukavia syksyn ja talven arkisia hetkiä sinne!

   Poista
 5. Samoja ajatuksia täällä. Etenkin tästä syksystä olen saanut hurjasti uutta energiaa ja inspiraatiota. Itsekin haen vielä vähän lisäenergiaa ruokavaliosta. Aloitin vähentämällä sokeria ja valkoisia jauhoja, sekä lisäämällä luomua ja tuoreita kasviksia. Tuntuu toimivan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on muuten helppo lisätä kasviksia, kun on niin ihanasti kaikkea tarjolla. Ja laatu ihan loistavaa. Juureksista ollaan täällä nautiskeltu!

   Poista
 6. Miten mukavia juttusia! Kiinnostuin myös tuosta Sinin koutsingista, kun jotenkin tuntuu, että olen isojen kysymyksien äärellä. Itse saan voimaa näinä päivinä pienestä puuhastelusta, käsitöistä, lasten kanssa touhuumisesta.. ja joulun ajattelemisesta :) (Aika perinteistä kotoilumeininkiä siis!)

  Hey jee, perinteiset lehtikasakuvat on taas otettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi röhnä kun olet siellä kaukana, voisit heti ilmoittautua Sinille keskustelemaan niistä "isoista kysymyksistä"!
   Kotoilu ja metsäily on pop ja tuo rutkasti iloa elämään!

   Poista
 7. Ihana postaus. Niin mun lemppariaihealueita.
  Kuulen tosi mielelläni couchingistasi!

  Ja ruokavaliosta ainakin valkoinen sokeri hep pois käytöstä ja ruususuolat kehiin! Puhumattakaan jaksamisleivästä...Mulla ois sitä täällä uusi satsi..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän mulla sitten on inkkarisokeria ja jaksamisleipää! Juoksulenkki takana ja energiaa tankattuna! Yes!

   Poista
 8. Tää uppoaa varmaan "meihin kaikkiin" TÄN ikäsiin.. (Ja mitähän tuokin nyt tarkoitti?) ;)
  Mut phhuuuh, tulisi NIIN tarpeeseen...

  Iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, "meihin kaikkiin" ja niin minkä ikäisiin... Mutta uppoaa! Raportoin elämäni muutoksista jatkossakin!

   Poista
 9. Mun mielestä ihana tiibetinbuddhalainen ajatus omn, että mistä vain voi tehdä meditaation itselleen. Se sopii äidin elämään. Vasikka perunan kuorimisesta. Toisto on voimaa ja ajatus lepää toistossa.

  Energinen olo meille tulee, kun jätämme miehen kanssa pois hiivan, sokerit ja alkoholin pariksi viikkoa. Se on sellainen kuuri, jolla elimistö saa takaisin emäksisyyttään. Lisäämme juureksia ja kasviksia ruokavalioon ja vähennämme valkoisia jauhoja. Leivän ostamme tummana ja taikinajuurella leivottuna. Mies aina laihtuu pari kiloa, minä en, mutta eipä ole tarviskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvä kuurivinkki! Ja vasikoita kuorimaan seuraavaksi! =)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!