perjantai 12. lokakuuta 2012

Koko perheen rojuterapiaa


Aamulla heräsin väsyneenä ja huonotuulisena. Olen nukkunut koko viikon huonosti ja nyt se alkaa tuntua. No, muutaman tunnin kässäkerhoilun jälkeen olo on huomattavasti energisempi ja positiivisempi. On se kumma!

Viime päivinä olen taas kantanut tavaraa kirppikselle. Loppusaldo ei tule olemaan päätähuimaava, muuta jotenkin kummasti tuo kirppismyynti saa aikaan yleisen raivausvimman. Apinamieskin näppäili jotain harrastekamojaan myyntiin foorumille! Koko perheen rojuterapiaa. Tavara lähtee mukavasti kiertoon.

Olen ollut ylpeä pikkuneideistä, jotka ovat luopuneet isoista patterileluistaan. Tiedätte varmaan kaikki nuo haukkuvat, maukuvat ja liikkuvat otukset. Huh! Nyt niistä päästään eroon. Tosin jouduin lahjomaan neitejä, että saavat jotain kivaa tilalle! Mutta salaa en vienyt mitään myyntiin.

Miten teillä onnistuu lelujen karsinta? Lahjomalla vai salaa? Vai onko jotain muita hyviä keinoja?

Viikonloppuun kuuluu jalkapalloa, zumbaa, hyvää lukemista ja leppoisaa oleilua kotosalla. Saa nähdä, mitä kaikkea keksitään! Rannekin tuntuu jo paremmalta!

Leppoisaa syysviikonloppua!

ps. Näin äsken hiiren juoksevan pihalla. Mies sanoi siihen, että olisit jättänyt silmät leikkaamatta!

I felt myself very tired this morning. I haven´t slept very well during this week. However, after meeting my "handi-friend" I feel much better! Great!
I´m having a table at a flea market. I´m proud of my little girls who have given many big, noisy toys to be sold!
Have a nice weekend!

12 kommenttia:

 1. Piiat on ihana kirja! Yksi parhaista, joita olen lukenut aikoihin. :) Piristää pimeitä syysiltoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lähestyn loppua ja yritän venyttää lukunautintoa!

   Poista
 2. Mäkin iskin silmäni tuohon kirjaan ! Tykkäsin siitä kovasti, vaikka vakavampi ote olisi mielestäni tehnyt siitä vielä paljon paremman.

  Mä olen harrastanut sitä, että kerään leluja pois ja säilön niitä esim. puoli vuotta. Jos kukaan ei kaipaile, niin laitan pois. Mutta joskus lapset yllättävät ja haluavat itse osallistua. Viimeksi taidettiin tytön kanssa yhteistuumin laittaa pehmoja orpokotikeräykseen.

  Blogissani on sinulle jotain !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos sinulle!

   Tuo keräily on muuten myös hyvä keino vähentää varsinkin pehmojen määrää! Täytyykin toteuttaa!

   Poista
 3. Piiat on mulle tuttu vain elokuvasta, mutta erittäin hyvä esitys oli sekin! Harvoin elokuvaan pyörähtää niin syvälle mukaan, että oikeasti alkaisi tuntemaan inhoa jotain hahmoa kohtaan, kuten tässä sitä ilkeintä kotirouvaa (jonka nimen olen unohtanut jo). Suosittelen siis elokuvaa, vaikka kirjahan toki aina kannattaa lukea ensin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella, että leffa tempaa mukaansa ja jättää vahvoja tuntemuksia! Täytyykin katsoa jossain välissä!

   Poista
 4. Ihanan piristäviä kuvia! Ja rojuterapia piristää aina myös. Mun vaatekaappi pursuaa jostain syystä. Pitäisi käydä läpi ja jättää jäljelle siistit ja vajaat pinot. Kyllä olisi ihanan keveä olo! Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tämä syksy on helposti väsyttävää ja hieman melankolista aikaa, ulkona on paljon vahvoja värejä tuomassa lisäenergiaa! Täytyy vaan pukeutua ja lähteä happihypylle.
   Rojuterapia jatkuu täällä! Seuraavat kirppikset jo suunnitteilla! ja nimenomaan myyntihommissa!

   Poista
 5. Meillä pääasiassa muksut, siis kaikki kolme ovat keräilleet legoja, joten paljon ei ole tarvinnut mitään pois viedä. Ihmiset välillä ihmettelevät, että kuinka meillä on niiiiiiiin hirveästi legoja ja niiiiiiin paljon on mennyt rahaa, mutta eivät tule ajatelleeksi, että niissä on kaikki syntymäpäivä-, nimipäivä ja joululahjat ja vielä kolmen lapsen keräilemänä....tuo kirpputorihomma on kyllä mukavaa, minulla perinteisesti kerran viikossa paikka paikallisella kirppiksellä ja aina mennyt hyvin kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Legot on kyllä ikuisia, enkä usko että niihin kyllästytään koskaan!

   Poista
 6. Poikkesin teksteihisi ens kerrran, kirjoitat mukavan kotoisasti :)
  T:Manna

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!