maanantai 26. syyskuuta 2011

Väriä elämään








Minulle tulee tasaisin väliajoin hirveä into kerätä ympärilleni kirkkaita värejä. Ehkäpä se on jokin vastaisku ympäristön värien vähenemiselle.

Viime viikolla virkkasin kuopukselle pipon pehmoisista luomulangoista. Eskarineiti teki seuraavana tilauksen, ja hurrasin mielessäni, kun hän valitsi pipoonsa raikkaita, kirkkaita värejä. Pinkki kausi taitaa siis olla ohitse!

Pihalla keräsimme vaahteran lehdet kasaan ja vietimme vuotuista kasapäivää. Lapset hyppivät kasaan, ja hautasimme esikoisen sinne melkein kokonaan. Näitä kasapäiviä on vietetty lasten vauvaiästä alkaen. Kukin on ollut ensimmäisessä kasassaan muutaman kuukauden ikäisenä.

Väriä viikkoosi!

I have collected a lot of bright colors around me. I did some hats for the smallest ones. At home I also enjoy colors in many ways. In our garden there are still nice colors in the leafs of the trees. We played with the leafs with children. A lot of fun!
Have a colorful week!

17 kommenttia:

  1. Täällä myös välillä mahdoton värivitamiinin puute. Pakko katsella ja hypistellä värikkäitä juttuja. Etenkin harmaina päivinä.
    Siellä kaunis aurinkoinen vaahteranlehtikasa, noissa on kiva leikkiä :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi mikä lehtikasa! Ihana! :D

    VastaaPoista
  3. wAu mitkä värit...sun blogista ja postauksista vaan tulee sitten annos värivitamiinia joka kerran ja hyvälle tuulelle :))

    VastaaPoista
  4. Ihanat kuvat!

    Meillä oli tänne muutettuamme melkein kaikki valkoista mm kaikki seinät, mutta pikku hiljaa koti on saanut valkoisten sävyjen lisäksi väriä. Vaikka valkoinen aina ihana onkin.

    Väriä elämään;)

    VastaaPoista
  5. Peppi: Mutta noista väreistä saa ihan selvästi energiaa! Eli kannattaa kerätä niitä ympärille kun siltä tuntuu!

    Pieni Lintu: Juu, noita kasoja saadaan syksyn aikana useampi, onneksi! =)

    heidi: Kiva, jos energia siirtyy sinnekin asti!

    kamomilla: Valkoinen on ihan kiva pohja, ja siihen vois sitten lisäillä ajoittain värejä. Välillä mullakin on rauhallisempia kausia. Tosin nyt on tuo musta tullut taloon piristeeksi!

    VastaaPoista
  6. Värejä jotenkin nyt ahmii itseensä. Kasapäivä kuullostaa loistavalta. Lapsuudesta muistaa kuinka ihana oli ensin haravoida lehdet ja sitten hyppiä niihin kasoihin. Lapsenne varmasti muistavat aina nuo teidän kasapäivänne :)

    VastaaPoista
  7. Mäkin haluan värejä ympärilleni. Ne piristää.
    Ihanan kuuloinen kasapäivä!

    VastaaPoista
  8. Täällä kans välillä hmstrataan ärejä.. M&M karkit on ihania! Ja NIIN kauniita. Kerran tein kakun, minkä päällä oli ISO kasa M&M karkkeja - nam..

    Värikästä viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Miten herkullisia kuvia! Ja tykkään kyllä sun blogger-logosta:)

    VastaaPoista
  10. syksy tuo tuollessaan mahtavia värejä! ja niistä kannattaa nauttia. Ihan niin kuin teetkin :) Eilen ostin syysvaatteita: keltaisen neuleen, luumun ja okranväriset paidat. Ajattelin, etten ostaisi sellaisia kuin syksyisin! Väriä ja iloa sinnekin!

    VastaaPoista
  11. Kasapäivä kuulostaakin kivalta! Ollapa meilläkin vaahteroita, niin sais kunnon kasat :)

    Mä sit taas hautaudun täällä harmaan ja ruskean sävyihin.. keväällä alan taas kaivata värejä. Poikkeuksena joulu, jolloin pitää olla punaista!

    VastaaPoista
  12. Villasukka: Tekisi varmaan meille aikuisillekin hyvää tuollainen kasapäivä aina silloin tällöin!

    sade: Kyllä tosiaankin piristävät! Samaa mieltä...

    anni: M&M´s-karkkikakku kuulostaa oikein hyvältä! Täytyy muistaa.

    selma: katselin hetken kuvaasi tunnistamatta. Mutta Selma-pandahan se siinä! Kaunis kuva kyllä sulla!

    Sini: Sulla on kyllä ollut paljon kauniita keltaisen ja luumun sävyjä! Murrettu keltainen kuulostaa herrrkulliselta vaikka kaulaliinaan.

    Teija: Mulla on sellainen fiilis, että meillä on tänä jouluna hyvin vähän punaista, muita värejä kylläkin. Mutta saas nyt nährä... =)

    VastaaPoista
  13. Ihanaa väriterapiaa!

    Toi kasapäivä kuullostaa kivalta, voisin kuvitella meidänkin "murujen" tykkäävän...

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  14. Kasapäivässä olisin tahtonut olla mukana :) Ihanat kahisevat lehdet.

    Syksy on tosiaan tuonut meillekkin väriä.Olen ihmetellyt nuorukaisteni punaisia, kirkkaan sinisiä ja sinapinkeltaisia housuja ;) Hetki sitten värit olivat hillittyjä tumman puhuvia.
    Kauniita käsitöitä olet tehnyt ja kauniista sävyistä.

    VastaaPoista
  15. Hanna(-Maija): Kyllä meillä vielä isommatkin innostuvat ja muistelevat niitä vauvana otettuja kasakuvia!

    Marie Elisabeth´s rum: Kiitos! Tänään on lehtiä kertynyt taas sellainen määrä, että saadaan uusi, isompi kasa. Siis lehtiterapiaa tiedossa! Kiva kuulla, että pojatkin ovat innostuneet väreistä. Meidän 9-vuotias poju kyllä tykkää väreistä! Toistaiseksi ainakin.

    VastaaPoista
  16. Tiiätkö mulla on ihan sama homma.Pakko haalia värejä kotiin ja vaatetukseen.Niin ahdistaa kun syksy ja talvi tulee.Ei ehkä syksy niinkään mutta se pimeys joka talven mukana tulee.Aamulla kun herää on pimeää ja neljältä iltapäivällä.Mä en tiä kuin sitä taas jaksaa.Jos tekis vaan töitä.Ja jos olis yhtään ylimääräistä häipyisin johki lämpimään maahan.Mut ei taida kelan kodinhoitotuki riittää;)Lehtikasoissa on täälläkin jo hypitty ja tuotu sisällekkin.Kivan näköset vanhoissa lasipurkeissa.
    Mukavaa viikkoa sinne♥

    VastaaPoista
  17. Sannu: Minä odotan jännityksellä, millainen talvi tulee. Tuon marraskuun voisi hypätä yli ja siirtyä sitten suoraan lumiseen talveen. Innostuin viime talvena niin hiihtämisestä, että toivon reilusti lunta!
    Mukavaa syyskuun loppua! Onneksi on vielä vähän värejä tuolla pihalla!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!