perjantai 9. syyskuuta 2011

Juhlahumussa taas...

Tällä viikolla on juhlittu kuopuksen 4-vuotissynttäreitä.

Kaverisynttärit hujahtivat sellaisessa humussa, että kuvaaminenkin jäi ihan väliin. Synttäreiden toteutuksessa oli muutenkin pieniä haasteita, kun päivän leipomukset muuttivat hieman muotoaan.

Onneksi nuo lasten itsekoristelemat kruunut olivat suosiossa. Neidin isosisko teki kruunuaihiot valmiiksi ja ohjasi koristelua. Lopuksi kruunut nidottiin kunkin mittojen mukaan.

No, juhlat on vietetty ja kuvissa hieman jälkitunnelmia. Seuraavat leipomukset ovat uunissa ja juhlinta kummien kanssa jatkuu viikonloppuna.

Oikein ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!

We celebrated my youngest´s birthday this week. A busy day, so I forgot to take pictures. Here are some after-feelings of the day.
Have a nice weekend!

11 kommenttia:

 1. Suloinen sankari!
  Mukavia synttäreitä ja onnea neidille! ;)

  VastaaPoista
 2. Suloinen sankaritar ja ihana peitto!

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onnea 4-veelle! Kummasti tuo kuvaaminen aina jää kaverisynttärien aikaan :) Kiva, kun teillä on isompia sisaruksia ohjelmapalveluyrittäjinä, helpottaa kovasti.

  Aikast söpö neiti, ja peitto myös!

  VastaaPoista
 4. Onnea pikku neidille. Söpöläinen hän on :). Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille onnitteluista. Nyt on juhlat tältä vuodelta juhlittu ja nautitaan ihanista lahjoista!

  VastaaPoista
 6. Teillä on elämä yhtä juhlaa :) Onnittelut 4-vuotiaalle! Minusta lasten kaverisynttärit ovat aina olleet tosi kivoja, on niin hauskaa seurata lasten leikkejä.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut neitokaiselle meiltäkin!!!

  Meillä oli kanssa iltapäivällä 6v:n kaverisynttärit - meno oli sen verran railakasta, että ÄITI käy hieman ylikierroksilla, eikä uni meinaa tulla silmään ;)...

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar: Mulla oli nyt vähän tuon eka kuvan fiilis! Kivoja, pirteitä vieraita talo täynnä, mutta illalla kyllä jo väsytti...

  Hanna(-Maija): Kiitos! Voin kuvitella, että teillä on ollut hieman enemmän menoa kuin meillä oli! Ja mulla oli silti tuon eka kuvan tekstin fiilis loppuillasta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!