tiistai 6. syyskuuta 2011

Kopiointia

Tein pari päivää sitten ulko-oveen sydänkranssin ruusunmarjoista. Inspiraation lähteenä toimi Pepin Pikku-Ketun Puuhamaa. Siellä on paljon muitakin kivoja ideoita lainattaviksi!

Tämä blogistania on sitten ihana paikka ideoiden nappaamiselle. Välillä kopioin suoraan, välillä idea lähtee laukkaamaan päässäni ja muokkaantuu joksikin toiseksi. Mutta kaikkea ei tarvitse keksiä itse!

Viime postauksen kärpässienet jäivät myös muhimaan päähäni, ja eilen piti sitten kaivaa jo punainen ja valkoinen lankakerä esiin. Sientä pukkaa taas pienen tauon jälkeen. Mikähän tuossa kärpässienessä on...

Meillä valmistaudutaan pienimmäisen 4-vuotissynttäreihin. Lahjana on tietysti jotain itsetehtyä ja jotain blogistaniasta tilattua!

Mukavaa syksyistä viikkoa!

I did this red wreath of rose hips a couple of days ago. I got the idea from Peppi´s blog. There are many other nice ideas to use too.
My mushroom hysteria is turning into crocheted mushrooms. Red and white this time!
My youngest has a birthday tomorrow. And of course she will get something self made and something bought from another blog!

11 kommenttia:

 1. Onpa kiva kranssi! Onnistuisi ehkä meikäläisenkin taidoilla ja tarvikkeetkin löytyvät pihalta. Taidan ottaa tästä kopion kopion... ;)

  Vitsi mikä sienisaalis edellisessä postauksessa! Argh... haluun kanssa!

  VastaaPoista
 2. Oi, kiva ruusunmarjakranssi!

  Itse kokeilin tänään toisenlaisista marjoista kranssia, mutta huomasin ja tajusin vasta lopuksi, että rautalanka olikin liian heppoista eikä pitänytkään kranssissa muotoa. Joten uusi yritys.

  Olet ihanan ahkera virkkaaja;)

  VastaaPoista
 3. saisiko sinulta ohjetta kärpässienien virkkaukseen. kivoja syyspuuhia siellä!
  päivi

  VastaaPoista
 4. Kärpässienissä on kyllä sitä jotain!
  Virkkauksesi on taas niin ihanaa jälkeä. Huomaa, että on tuota ennenkin tehty :)

  VastaaPoista
 5. Hih, heitit itsekin hyvän idean, kun olen SUUURI kärpässienifani, niin voisin koittaa tuollaisia pehmoisia sieniäkin värkätä, kun keraamiset on jo tehty. Mutta mites tuon lakkiosan teet? Erikseen vai jatkatko tuosta?

  VastaaPoista
 6. Tuo on tosi hieno kranssi <3 Tykkään kun on silleen pelkistetty, ei liian krumeluuri :) Ja totta on tuo, että tää maailma on täynnä kaikkea inspiroivaa, välillä tulee runsaudenpula ja on pakko pistää kone kii, ettei aivot sula :D

  Kärpässienet vaan on niin räheitä, aika hassua, kun ovat oikeesti huono juttu syötynä mutta koristeena hyvät!

  VastaaPoista
 7. Voikukkapelto: Tämä kranssi onnistuu jokaiselta. Tarvii olla tarpeeksi jämäkkä rautalanka, että sydän pysyy muodossaan.

  kamomilla: Peppi oli tehnyt tämän kranssin vanhaan rautahenkariin, mikä oli varmaan loistovalinta. minä tein jämäkkään rautalankaan, mutta vähän se heiluu...

  päivi: Voisin miettiä jossain välissä kirjalliseen muotoon tuota kärpässienen ohjetta!

  Peppi: Kyllä itsekin olen huomannut, että tässä parin vuoden aikana jälki on parantunut. Eli virkkaamalla vaan...

  Intianminttu: Jatkan tuosta, eli ensin punaisella lisäyksiä ja sitten tasaisesti kavennuksia.... Voisin yrittää tehdä ohjeen ihan kuvien kanssa!

  Vilppumaan Erika: Juu, yksinkertaiset kranssit ovat ehdottomasti minunkin mieleeni, ei tuhannenlaisia ruusuja ja rusetteja!

  VastaaPoista
 8. Ihana kranssi. Kyllä sen kelpasi kopioida, kun niin liikkisihkukin oli, hih :) Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
 9. Huh, menihän se sittenkin tiukoille, oudon kauan kesti! Anteeksi!

  Onnea! Viettäkää mukavat juhlat!

  VastaaPoista
 10. Nätti ja niin ajankohtainen kranssi! Juuri äsken lenkillä ollessani himoitsin punaisia isoja ruusunmarjoja :) Melkein työnsin niitä taskuuni. Kärpässienesi ovat todella siististi ja kauniisti tehtyjä. Jos viitsit tehdä niistä ohjetta, niin olisihan se kiva juttu :)

  VastaaPoista
 11. Villasukka: Täytyisi käydä napsimassa lisää noita ruusunmarjoja. Juhannusruusuissa taitaa olla mustat marjat. Niistä tulisi myös söpö sydän!

  Vekarus: Loppu hyvin, kaikki hyvin! =)

  Sini: Voisin tehdä ohjeen kuvien kera, mutta ensin täytyy hakea lisää lankaa! =)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!