perjantai 17. joulukuuta 2010

Nyt mökkeillään!

Kesäkoti on talvilevolla, mutta täällä mökkeillään silti!

Tupaan on saapunut monenmoisia mökkejä, pehmeitä ja kovia! Walther&Co:n sinkkitalot saivat uuden kaverin Tukholmasta. Nämä ovat mielestäni kivoja joko yksinään tai sitten kokonaisena kylänä. Katsotaan, miten isoksi minun kyläni kasvaa.

Waltherin mökistä saivat mallinsa myös tämänpäiväiset piparit. Kondiittorimestarilla on vielä vähän harjoiteltavaa...

Arvatkaas mitä tekee henkilö, joka pari päivää sitten väitti kärsivänsä jouluähkystä? No, kantaa sisään joulupuun hyvissä ajoin! Tosin tämä joulupuu on aika varissut malli; se on pihallamme seisovan kirsikkapuun oksa, jonka sahasin jo syksyllä halloween-koristeita varten. Tänä jouluna meillä siis nautitaan tällaisesta modernimmasta versiosta. Siinäkin keikkuvat mökit pehmoisina, huovutettuina versioina.

Rauhallista viikonloppua ja ihanaista neljättä adventtia!

ps. Tiesittehän, että Jeesuksen isä Joosef oli puuseppä. Kolmivuotiaani oli joulukuvaelmassa Maria ja kertoi, että siinä vieressä oli se "Jooseppä".

14 kommenttia:

 1. Sinullahan on monenlaisia mökkejä. Tykkään kaikista :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista mökkikylistä! Meiltä ei löydy vielä ensimmäistäkään talolyhtyä. Ja nuo piparit myös söpöjä. Voisikin tehdä vaikka minkälaisia talojen julkisivupipareita eikä aina piparkakkutaloa!

  VastaaPoista
 3. Piparit ovat tosi hienot! Pidän myös noista talolyhdyistä, joita onkin ollut monenlaisia nyt myynnissä. Itse pidättelin ja ostin vain yhden valkoisen. Tuo sinun kyläsi on kyllä komea.

  Meillä on sitten muuten jotakin valmistunut ;)

  VastaaPoista
 4. Hih, mikä sutkaus :)

  Tykkään kovasti tuosta modernista kuusestanne, hyvä idea!

  Iloista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Miolann: Mullakin on nyt selvä mökkikausi... =)

  Miia: Noista julkisivupipareista voisi koota myös hienon kylän... Hmmm. Hyvä idea.

  Tuulella: Minäkin ajattelin olla sen suuremmin hamstraamatta. Olkoon matkamuistoja enemmänkin. Teillä on kyllä hienoa nyt!

  Merja K: Totta puhuen menemme joulunpyhiksi äidilleni, jonne sitten varmaankin haetaan omasta metsästä kuusi. Tämä ei kuivu ja varise, kun jää yksin kotiin. Käytännöllinen siis myös! =)

  VastaaPoista
 6. Hienoja piparitaloja. Sinkki mökeistä tulee kaunis valo. Meilläkin on 2 kpl. Isompi on koko vuoden esillä. Ihanaa logiikkaa tuolla teidän 3-vuotiaalla, nerokasta :)

  VastaaPoista
 7. Ihania mökkejä kaikki! Hyvää viikonloppua♥

  VastaaPoista
 8. Villasukka: Mullakin on ollut pari sinkkitalolyhtyä koko vuoden käytössä. Eivät kuulu pelkästään jouluun!

  Jonna: Parhaat tarinat lasten suusta... =)

  Heidi: Samoin sinne ihanaista viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Ihania nuo talot ja näköjään aikas inspiroivia :) sopisivat meillekin aika mukavasti, eikä ole meilläkään vielä yhtään talolyhtyä....ja mitäs vikaa pipareissa muka on, ei ne kuulukkaan olla kuin koneella tehtyjä, menee fiilis, nuo ovat juuri sopivia, nättejä. Oikein mukavia jouluodotuspäiviä, vielä hitunen jäljellä, täällä on niin kova tohina, ettei tahdo edes kommentoimaan keritä, vaikka aina pikapikaa luenkin mitä kuuluu.

  VastaaPoista
 10. Sarppu: Oikeasti minäkin tykkään pienestä rosoisuudesta! Itsetehty saa olla myös itsetehdyn näköistä! Mistäs sinä kaukian hopun olet hankkinut? Toivotaan, että on mukavaa hoppu! =)

  VastaaPoista
 11. Mirka: Kiva lukea sinustakin pitkästä aikaa! =)

  VastaaPoista
 12. Kauniita mökkejä! Mutta lämpenevätkö tuikkumökit kovasti? Saispas itsekin tuollaisen kylän... Voi, olinkin unohtanut, että tänään on tosiaankin neljäs adventti! Ihanaa joulun aikaa sinne!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!