torstai 30. joulukuuta 2010

Kuuraisia maisemia

Viikon mittainen blogitauko on takana. Yllättävän hienosti sujui! Heh, vaikka olen koukussa, tulen silti toimeen ilman blogimaailmaa. Kiva oli kyllä eilen illalla tulla kurkkimaan, mitä teille kaikille kuuluu!





Suomi on kaunis lumisena! Oli ihanaa ihastella maisemia pakkasen keskellä. Vaikka lumi vähenikin pääkaupunkiseudun jälkeen radikaalisti, olivat kuuraiset puut mahtavia.

Pohjoisen loma sisälsi kaikkea kivaa: rentoutumista hyvässä seurassa, hyvää ruokaa ja juomaa, ihania joululahjoja, ulkoilua, hiihtoa ja telluttelua niin, että reidet ovat yhäkin jumissa. Ja pikkuisen käsitöitä myös. Virkkailin äitini vanhoihin jakkaroihin päälliset tätini lampaiden villalangoista. Myös muutama kori syntyi matonkuteista.




Täällä kotona on edessä joulun riisuminen. Paljon en punaista laittanutkaan esiin, mutta nyt se lähtee. Haaveilen löytäväni vielä jostakin hyasintteja. Myydäänkö niitä vielä?

Eteiseen nostan ison jätesäkin. Se on tarkoitus täyttää turhalla roinalla. Uusi vuosi saa alkaa ns. puhtaalta pöydältä!

Ihanaa vuoden vaihdetta! Me nautimme hyvien ystävien seurasta ja ehkäpä muutamasta kuohulasillisesta!

13 kommenttia:

  1. varsin rentouttavalta kuulosti teidän lomanne! luonto on kaunis, siellä kelpaa rentoutua.

    iloa uudenvuoden juhliin! me vietetään sitä rauhallisesti kotosalla.

    VastaaPoista
  2. Täälläkin pidettiin lomaa blogimaailmasta. En avannutkaan bloggeria yli viikkoon :) Eilen illalla yritin kahlata lukemattomia blogeja urakalla, mutta paljon jäi vielä luettavaa illoille.

    Tosi kaunis muuten tuo virkkaamasi tuolinpäällinen.

    Säihkyvää Uutta Vuotta ja iloa!

    VastaaPoista
  3. I♥H♥A♥N♥A♥T kuvat, niin kaunista. Täällä on ollut monta päivää surkeat kuvausilmat, kun taivas niin synkkä ja niin haaveilin lomalla kuvailevani, toivotaan että aurinko vielä pilkottaa. Minulla myös ajatuksissa sellainen uuden vuoden remontti, monta asiaa pitää saada kuntoon ja aloittaa taas ikään kuin uudelleen. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja kaikkea hyvää ensi vuodelle.

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! Kivat värit noissa matonkuteissa, pitäis kans taas virkata kuteita. Matto ois haaveena, edellisestä taitaa olla jo pari vuotta aikaa, mutta ehkä kevväämmällä.. Nyt heiluu neulepuikot siihen tahtiin, ettei vauhtia voi pysäyttää! :-)
    Ihanaa Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  5. Pienet blogitauot tekee hyvää...

    Kivoja lumikuvia! Minustakin on ihanaa kun oikea talvi.

    Ja ihanat virkkaukset taas! Itsekin haluaisin joskus päällystää jakkaran tuolla lailla virkkauksella.

    Oikein mukavaa uutta vuotta :)

    VastaaPoista
  6. Ihania maisemia, ja tosi kivat virkkuut. Jakkaranpäälliset erityisesti, waude :)

    Mukavaa juhlintaa, meillä hissutellaan tää uusivuosi...

    VastaaPoista
  7. Kauniita ja rauhoittavia maisemia! Mukavaa, että olet päässyt kunnolla rentoutumaan ja että olet palannut takaisin :) Totta, uusi vuosi puhtaalta pöydältä. Mikäs sen parempaa! Ostin alkuviikosta Prisman alesta hyasintteja. Eivät ole vielä edes kukassa. Toivottavasti löydät omasi! Tosin kaiken värisiä tulppaaninippujakin oli jo tänään. Onnea ensi vuodelle!

    VastaaPoista
  8. Mirka: Samaa mieltä olen minä, eli luonto on ihmeidentekijä stressaantuneelle! Ihanaa vuodenvaihdetta teillekin kotosalla!

    Laura: On muuten hyvä huomata, että joka postausta ei ole pakko lukea, eli täällä blogimaailmassa pysyy mukana, vaikka ei ihan asuisikaan täällä... =)

    Sarppu: Noiden ottamieni kuvien aikaan oli 25 astetta pakkasta ja käväisin pihalla 10 minuuttia. Sormet olivat jo ihan jäässä... Ulkokuvaus on kylmää hommaa pakkasella, kun sitä valoakin olisi! Mukavaa "remontin" alkua sinulle!

    Mannukka: Mulla on noita ylimääräisiä kuteenaineksia sen verran, että tekee mieli hävittää niitä. Tuo pinkki esim. oli esikoisen lempparipaita, ja kun se hajosi, ajattelin ilahduttaa häntä korilla, jossa asuu se oma paita... Mukavia puikkoiluja sinne!

    Virkattu Lintu: Tuo jakkaranpäällystys oli nopeaa ja helppoa hommaa. En edes laittanut kuminauhaa alareunaan, kun päällisestä tuli niin napakka. Voisin tehdä kotiinkin noita.

    Hanni: Leppoisaa hissuttelua teille! Minä tulen sitten kotimatkalla heilumaan ikkunoiden taakse, mennään tuohon koulun alapuolelle kylään nääs ja tullaan illalla kotiin...

    Sini: Ai, tulppaanitkin kutittelisivat... Olisivat kyllä ihania. Täytyy katsoa, mitä tulee vastaan. Hyasinteista en ole saanut vielä tarpeekseni. Voisin tehdä yhden isomman asetelman.

    VastaaPoista
  9. Ihania kuuraisia kuvia! Kaunista.

    Tuo tuolinpäällinen on mahtava. Kun nyt puhuit virkkauksesta, niin sormet rupesivat syyhyämään. Jos kaivaisi virkkuukoukun ja langat...

    VastaaPoista
  10. Minunkin on pitänyt aloittaa jakkaran päälystäminen :-)

    Toivottavasti löysit hyasintteja. Meilläpäin oli ainakin Prisma täynnä niitä eilen illalla.

    Ihanaa vuodenvaihdetta ja onnellista uutta vuotta teidän perheellenne!

    VastaaPoista
  11. Netta: Sitten vaan virkkuukoukku käteen ja hommiin!

    Vekarus: Ei ole hyasintteja näkynyt, kun en ole käynyt lähikauppaa kauempana! Ei oikein innosta lähteä ale-ostoksille ryysimään, joten hyasintitkin saavat odottaa! =)

    Mari: Kuin myös sinulle! =)

    VastaaPoista
  12. Oi mitä virkkuita, vähän samaa menoa on ollut mun tontuntöissä ja jakkaroitakin ois, mihin pitäis virkata :)

    Luminen maa on ihana, liika pakkanen vaan ei mua nyt houkuta :( Mutta tänään on ainakin vähän leppeämpää joten pihalle lyllertämään aattelin..

    Vuosi vaihtui, ihanuutta sinnekin!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!