tiistai 1. kesäkuuta 2010

Voimaruuan pauloissa

Kevään puhdistautuminen tai detox-kuuri ei ollut turha. Erilaiset ihmeruuat herättävät mielenkiintoni entistä herkemmin. Tällä viikolla olen kerännyt ensimmäistä kertaa elämässäni pihan perältä nokkosia. Tänään kiehautin ne ja tein pieniin purkkeihin voima-annoksia. 


Ensimmäisen annoksen sekoitin jääkaapista löytyneeseen creme bonjour -levitteen jämään ja levitin hapankorpuille. Herkullista!


Aamulla ajattelin surauttaa itselleni nokkosista voimasmoothien. Olisiko teillä hyviä vinkkejä, mitä laittaisin mukaan? Turkkilaista jogurttia löytyy jääkaapista, ja pakastin on pullollaan marjoja... Siitä se varmaan lähtee!


Voimakasta viikon jatkoa! Onko täällä muita hurahtaneita?

8 kommenttia:

  1. Joo, nam, olen hengessä mukana! Voimaruoat kiinnostaa, mutta nyt ei ole energiaa toteuttaa vaikka tuostahan sitä energiaa saisi...Vaan se vuohenputkilasagne, sitä vielä teen!

    VastaaPoista
  2. Oi että, kuulostaakin jo ihan voimaanuttavalta! :)

    VastaaPoista
  3. Käyn todellakin kuumana nokkosen suhteen. Olin jo toissapäivänä menemässä keräämään varmasta puhtaasta paikasta eli marjapuskien alta, mutta eiköhän yksi ryökäle ollut ehtinyt niittää ne sieltä pois. Siis uutta kasvustoa odotellessa! :)

    VastaaPoista
  4. Kokeilin itse kurkun, hampunsiementen
    ja soijamaidon kanssa, ja lisäsin sitten vielä mustikoita. Toimi. Oikeastaan kaikki toimii mustikoiden tai mansikoiden kanssa. :)

    VastaaPoista
  5. En ole vielä nokkosiin kajonnut mutta suunnitelmissa on!

    Ihastelin kirppislöytöjäsi -vaunut ja kantokassi! Oi että !!! LÖYTÖ!

    VastaaPoista
  6. Hanni: Odotan mielenkiinnolla kutsua lasagnen syöntiin!
    Teija: Jostakin sitä energiaa on nyt revittävä, että jaksaa touhuta iltaan asti! Ihana vihreys!
    Sini: Odottelen postauksiasi, että mitä saat aikaiseksi uudesta sadosta!
    Tiivi: Seuraavan sadon minäkin kuivaan. Kävin katsomassa ihania purkkejasi! Kiitos smoothie-vinkistä!
    Niina: Itsekin olen ihan noiden ruskeiden vaunujen fani! Hinta oli suureellinen 2 euroa!!! Välillä näin!

    VastaaPoista
  7. Nams. Mä olen tehnyt nokkosista vaan nokkossämpylöitä. Kiitos siis vinkistä!

    VastaaPoista
  8. Kati: Mulla myös tarkoitus tarjoilla koko perheelle perinteisiä nokkoslettuja ja -sämpylöitä, mutta nyt aluksi ravitsen itseäni erikoisuuksilla... =)

    Nokkonen on kyllä niin mieto maultaan, että sitä voi "ympätä" melkein mihin vaan!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!