lauantai 27. maaliskuuta 2010

Tipitii

Viime viikolla kolahti luukusta tällainen kaunis paketti. Paketti tuli Kainuun korpimailta täältä. Paketin sisältö oli kovin keväinen. Kangaspaloja raikkaissa, heleissä sävyissä...
Tällä viikolla olenkin hurruutellut apinalandiaan lisää eläimiä: muutaman keväisen tipusen. Myös virpomisoksissamme on tänä vuonna kaikenkirjavia kankaita.
Tipusen mallin keksin naapurin lasten pikkulaukusta. Ensimmäisen kohdalla ajattelin, että enpä taida tehdä useampaa, kun on noita pieniä näperrettäviä osia, mutta helpostihan se sujui ja tipu sai kaverin.
Koti alkaa valmistautua pääsiäiseen. Keltaiset tulppaanit ja kynttilät ovat vallanneet olohuoneen. Tänään olimme lasten kanssa askartelemassa riemunkirjavia pääsiäiskoristeita. Hieman tuli jo sellainen fiilis, että montako viikko tätä väri-ilottelua jaksaa...


Joko teillä on talo täydessä koristuksessa? Säilytättekö kaikki lasten askartelemat koristeihanuudet? Minä en ole vielä edes kaivanut vanhoja aarteita vintistä, ja silti täällä on jo ihan riittävästi tunnelmaa... Tarkoitus on kuitenkin kaivaa vanhatkin askartelut esiin. Kyllä sitä nyt pari viikkoa jaksaa. 


Leppoisaa palmusunnuntaita! Jäitä hattuun virpojien äideille!

10 kommenttia:

  1. Ihana tiput todellakin!

    Meidän koristetiput tulivat tällä kertaa ekaluokkalaisen värkkääminä ja ne ovat kyllä kans aika ihanat :-) Nyt pitäisi jaksaa vielä virpomisoksia koristella, vaikka en usko että nuo lähtevät kylille kuitenkaan... Kunhan koristeeksi tehdään!

    Kivaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista
  2. :-) just kaivelin pääsiäiskoria ja löysin pojan myrkynvihreän pääsiäismunan ja jätin sen ainakin toistaiseksi koriin, vaikka hieman huono omatunto tuli...

    VastaaPoista
  3. Ihania tipusia!

    Ja onnistuit näemmä ottamaan leveämmän blogimallin käyttöön :)

    VastaaPoista
  4. Hih, just hiljattain ostin samasta paikasta lippunauhan, paketista tunnistin heti.

    Meillä ei oo vielä juurikaan pääsiäisjuttuja missään, huomenna mennään pääsiäismyyjäisiin ja kaikki aika ja into on mennyt siihen. Ohrat sentään kylvetty ja kuopus toi päiväkodista kassillisen koristetta. Meillä on kolme lasta ja kaikkia askarteluja ei voi millään säästää, pitää löytää jyvät akanoista.. :-D

    Ihan mahtavat nuo tiput!

    VastaaPoista
  5. IIK miten ihanat, ihanat tipuset! Mäkin haluun :) vaan en taida jaksaa. Ihailen sitä noiden serkkua vaan...

    Kyllä sitä riemunkirjavuutta löytyy tänä vuonna täältä naapuiltakin. Eiköhän niitä jaksa katsoa, ne on kitenkin niin heleitä ja kivoja värejä! Ja omien pilttien väkertämiä...Kaikkia ei varmaan voi säästää tai jos niin tarvitaan jättiläislaatikko ;)

    Leppoisaa iltaa :)

    VastaaPoista
  6. Tosi söpöt tipuset :)

    Sama juttu täällä: Oskari tuonut hoidosta jo koristeluita, mutta enköhän mä viime vuotisiakin vielä kaivele kaapista :) Ja ohrat alkaa olla jo vähän hujahtaneita, mutta laitoin uudet eilen.

    Mukavaa virpomissunnuntaita!

    VastaaPoista
  7. Onpas söpöset tipuset. Itsekin tekis mieli ommella jotain tuollaisia kivoja vielä ensi viikolla, mutta enpä taida ehtiä...mutta eihän sitä koskaan tiedä mikä insps yhtäkkiä iskee :)

    VastaaPoista
  8. Niin suloiset linnut!!!

    Meillä on koristeina pääsiäisruohot, jotka on kylvetty erilaisiin astioihin, kukkia ja muutamia lasten tekemiä koristeita. Niin ja sitten ihan muutama pieni oma lempparini. Värikäs pöytäliina meillä myös on. Ei mitään hirveän suuria juttuja siis. Mutta tänä vuonna on kyllä eniten pääsiäitä esillä kuin koskaan.

    VastaaPoista
  9. Ihania kankaita ja niin suloisia nuo ompelemasi tiput!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!