keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Milanon kevät, osa 2: Shopping

Milanon sanotaan olevan ostosmekka. Siitä en tiedä, mutta paljon siellä riittää kauppoja. Ystäväni asuu kaupungissa, joten meillä oli "paikallinen opas" käytössämme. Joka päivälle oli sujuva suunnitelma päivän reitistä, eikä meidän tarvinnut haahuilla eksyksissä. Olimme varsin tehokkaita...


Eniten minuun teki vaikutuksen – taas kerran – italialainen kenkämuoti. Kengät olivat ihania. Itse en tällä kertaa kantanut kotiin uusia saappaita, mutta seurueemme teki pari todellista löytöä.


Vaatemuodissa saappaat olivat vielä hyvin in. Pitkävartiset saappaat leggingsien tai kapeiden farkkujen kera kävelivät vastaan melko monella. Siihen liitettynä lyhyt nahkatakki oli selvä kevään trendi. Välissä sitten pikku hame tai lyhyehkö tunika. Tennareita oli liikkeellä myös melko paljon. Ystäväni mukaan tämä "keväinen vaatetus" oli vallannut kaupungin vasta viime viikkoina. Minullakin roikkuu nyt eteisessä uusi, lyhyt nahkatakki...
Sisustuskaupoista olisin voinut ostaa vaikka mitä. Onneksi matkalaukun koko on rajoitteena. Napsin muutamia kuvia liikkeistä puolisalaa. 


Erityisesti ihailin kauppojen ja ravintoloiden interiööriä. Kalusteet ja valaisimet olivat todella kauniita. Tässä erään kauniin vintage-liikkeen valaisintarjontaa.


Täällä taas oli paljon kaunista, pientä mukaan otettavaa...Lapsille lähti mukaan pientä kivaa Disneyn liikkeestä. Vaikuttava määrä pehmoja...


Muutaman päivän tehokkaan irtioton jälkeen on taas kiva palata arkielämään ja valmistella kotia pääsiäistä varten. Ihmeesti taas arkiset askareetkin maistuvat.

Testailen tässä samalla tätä uutta tekstieditoria ja kuvakokoja. Mikäs on teidän suosikkikuvakokonne ja miksi? Itse en ole oikein vielä päättänyt. Onko tekstikokoni liian suuri? (Safarilla se näyttää ihan hyvältä, mutta Firefoxilla liian suurelta...)


Mukavia virpomisoksien askarteluhetkiä!


ps. Tiedättekö mistä tämän blogipohjan saa leveämmäksi niin, että nuo suurimmatkin kuvat mahtuisivat kokonaan?
ps2. Nyt sain leveämmän blogipohjan (kiitos Emilia), mutta tekstien paikat vielä hyppelevät... Oppia ikä kaikki! =)

8 kommenttia:

 1. Kiva shoppailupostaus!

  Hmm, mäkin olen pohdiskellut tätä pohjan leventämistä, toivottavasti saat hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia ja tunnelmia! Samaa pohjan leventämistä on täälläkin mietitty...

  Hauskaa päivää :)

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmia. Ihmekös jos on energiaa latautunut arjen pyörittämiseen. Irtiotto tekee hyvää.

  Pohja levenee, kun valitset asetuksista uusi blogimalli-> minima stretch. Siinä se suurin kuvakoko on paras ja suurikin hyvä. Pienemmät eivät juuri näytä miltään.

  Minulla sama juttu. Näen safarilla oman ja sinun blogin kauniina ja tasapainoisena. Mozillalla ihan kummanlisen näköinen. Pääasia, että itse tykkää :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Emilia teknisestä avusta! Täytyykin muuttaa blogimalli! Katsotaan sitten, mikä ongelma tulee seuraavaksi! =)

  VastaaPoista
 5. Oih mitä kauppoja! Onneksi tosiaan matkalaukkujen koko yleensä määrää tuliaisten määrän ja koon = )

  VastaaPoista
 6. ihana shoppailu paratiisi. Kiva kun matka oli onnistunut ja varmasti jaksaa taas arkea hymyssä suin, ainakin vähän aikaa :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne! Täällä pähkäilen vielä tuon leveän ja kapeamman blogipohjan välillä. Kuvia pienensin jo suosiolla vähän. Eivät ne megaisot tuntuneet omilta.
  Shoppailufiiliksistä olen jo siirtynyt kotoilufiiliksiin...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!