torstai 31. joulukuuta 2015

Värikäs Reykjavik

Tykkäsin kovasti Reykjavikin rennosta, värikkäästä tunnelmasta. Kaupunki on niin pieni ja kompakti, että kaikkien kodit tuntuvat olevan siinä ihan lähellä. Ikkunoista oli helppo kurkkia vaivihkaa sisään ja päästä sisään islantilaisten arkeen.

Turismi on toki iso osa Islannin tätä päivää, ja varmasti tulevaisuudessa sekä mahdollisuus että myös haaste. Kuinka säilyttää maa alkuperäisenä isojen ihmismassojen kanssa ja kuinka ennen kaikkea säilyttää luonto koskemattomana.

Vielä nyt Reykjavik oli kuitenkin mielestäni hyvin sympaattinen ja kotoisa. Luonto on lähellä, ja meno rentoa!

Ihanaa uutta vuotta sinulle! Seuraavaksi luvassa Islantia pääkaupungin ulkopuolelta!

Reykjavik was a very relaxed and colourful city. People were living in the city centre, and it was easy to see how normal people live there. There are a lot of tourists in the country, and it´s gonna be a challenge to keep the country as natural as possible. Today the city of Reykjavik was still very sympathetic and cosy.

6 kommenttia:

 1. Ooh, tuolla on kyllä kuin eri planeetalla!
  Mulla ei ole pälkähtänytkään päähän että siellä voisi olla niin paljon turisteja, jotenkin olen ajatellut että vain harvat menevät/pääsevät Islantiin.
  Nämä olivat mielenkiintoisia- tuota ensimmäistä palaan vielä katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kuvia tulossa maaseudulta, siellä sitä vasta tunsi olevansa kuin kuussa aina välillä. Minä ihastuin erityisesti maaseudun maisemiin! :)

   Poista
 2. Tuttuja yksityiskohtia! Sympaattiseksi mäkin koin Reykjavikin. Ja noita lintuja oli paljon siinä lahdella! Kävitkö suomi-kaupassa? Kiva SYMPAATTINEN pieni kauppa. Hauska että islantilaiset on niin in suomalaisesta designista. Meidän pitää joskus kasvokkain vaihtaa kokemuksia. (No ei olla suunniteltu vasta kuin 7 vuotta? :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän me treffata joku hyvä väli, vaikka tänä vuonna!?! Mä kurkin Suomi-kauppaa vain ikkunoista. Myös yhdessä kauppakeskuksessa oli Suomi-kauppa. Hyvin hassua... :) Mukavaa loppiaista!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Reykjavik on ehdottomasti place to go - listalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ihan ehdottomasti!!! Varsinkin kun sinne pääsee vielä niin helposti suoralla lennolla!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!