lauantai 12. joulukuuta 2015

Tehokasta toimintaaHeissan,

minulla on ollut touhukas päivä. Aloittelin aamun toki perinteisesti jo varhain blogien parissa, ja kerättyäni voimia teekannullisen ja kahvimukillisen verran olin valmis päivän töihin. Yksi siivouspuuha on inhokkini, joten päätin aloittaa siitä: vessojen pesusta.

Tällä kertaa vessojen pesu oli melkoisen mukavaa, koska olin tilannut Teijalta ihania roiskepyyhkeitä, jotka sain ottaa käyttöön. Siihen vielä uusi käsisaippua, joten kannatti.

Mitäs tykkäät? Minusta nämä pyyhkeet ovat ihania, ja sopivat loistavasti lapsiperheen käyttöön. Lapset olivat tosin vähän ihmeissään roiskeista...

Siivousurakka sai suursiivouksen piirteitä, koska etsin samalla kuopuksen vaihteeksi kadoksissa olevaa puhelinta. Purin vanhan Artekin sohvamme rakenteita myöten ja imuroin kaikki sisäosatkin. Ei löytynyt sieltä, mutta lopulta puhelin löytyi, kun tyhjensin eteisen hattu- ja käsinekorit kokonaan. Tulipahan samalla perattua nekin...

Kohta siirrymme ystävien luokse pikkujouluilemaan. Pientä näpertelyäkin olen touhunnut tuliaisten muodossa, mutta niistä sitten myöhemmin.

Leppoisaa tai touhukasta viikonloppua, ihan miten vain haluat!

I´ve had a nice Saturday full of homework. Just some basic cleaning and some more cleaning since I was looking for my daughter´s mobile phone that was once again missing. I found it, and now the house is much cleaner.

I bought some new towels to our bathroom from my blog friend Teija. Lovely, aren't they? And a new soap to finish the cleaning.

Have a lovely weekend!


12 kommenttia:

 1. Hyvät pyyhkeet, mukava idea;) Hyvä on ollut siivous kännykkää etsiessä;) Minulla käy yleensä niin, että löydän kaikenlaista kadoksissa ollutta, samalla kun olen varsinaisesti etsimässä jotain. Se varsinainen etsittävä jää monesti löytymättä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kannattaa kyllä perata paikkoja, minäkin tein eilen hyviä löytöjä!

   Poista
 2. No ompa hauskat nuo Teijan pyyhkeet. Ei ihan heti tahrat haittaa :-)
  Toi on niin tuttua, mulla ja miehelläni on nykyisin kateissa lähes kaikki mahdollinen, mutta jostain ne lopulta ovat aina löytyneet. Tosin toisinaan vasta päivien päästä tai just noin siivotessa ja paikkoja muuten vaan järjestellessä, hih. Kivaa kolmatta adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teijalla taisi olla samalla teemalla muitakin tuotteita. Kivoja! Mukavaa neljännen adventin odotusta! Tämä joulukuu on taas hujahtanut niin vauhdilla!!!

   Poista
 3. Jännät pyyhkeet! Toivottavasti teillä oli hyvät pikkujoulut ja tänään leppoisaa toipumista. Meillä kuvio on ollut sama ja sopivasti vielä äitini kutsui tänään luokseen riisipuurolle, eli oikeastaan koko viikonloppuja on juhlittu pikkujouluja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli myös pientä juhlaa sunnuntaina vielä. Ehdin siinä välissä käydä myös laulamassa kauneimpia joululauluja!

   Poista
 4. Teijan jutut on ihania! Mäkin siivosin tänään pitkästä aikaa. Parit vessat pesty. Yök:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman päivän saat siis nauttia puhtaista vessoista, kunnes taas... alkaa tulla sotkua! No, se on vaan arkea!

   Poista
 5. Onpa täällä kivoja kuvia :) Hih! Kiitos mainostuksesta :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!