torstai 17. joulukuuta 2015

Keep it simple!


Tämä vuoden lahjapaketeissa mennään hyvin yksinkertaisella tyylillä: painelin valkoisiin papereihin rennolla otteella leimasimella lumihiutaleita. Pakettikortit tein jostakin jemmaan otetusta kierrätyskartongista kirjainleimasimien kanssa. Näin simppelisti tänä vuonna. Joko sinulla on lahjat paketoituna?

Meillä pakataan viikonloppuja kasseja, joten kotia laitetaan jouluun hyvin rennolla otteella. Aattona ollaan hyvin erilaisissa maisemissa...

Our Christmas packages are very simple this year. Paper, stamps and some recycled cardboards. 

14 kommenttia:

 1. Tykkään noista pakettikorteista. Just tarpeeks yksinkertaisia mun makuun.

  Mutta kun mä annan lahjoja vaan kolmelle alle kouluikäiselle lapselle niin en oo kauheesti nähny vaivaa paketoinnissa. Ne tykkää pukkipaperista!

  Ei oo paketoitu, ei oo edes hommattu vielä. Mutta mulla on vankka suunnitelma, ja jos sellaista ei löydy mitä ajattelin niin ainahan voi antaa rahaa. Mä olen todella tylsä kummitäti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin lähti leffalahjakortteja osalle. Teineille alkaa tuo lahjojen osto olla aika haastavaa... Raha kyllä aina kelpaa! :)

   Poista
 2. Kuulostaa mukavan rennolta. Minä sain postiin laitettavat paketit vihdoin matkaan. Toviottavasti ehtivät ajoissa perille. Kaikki muu on ihan hujan hajan. Tosin ne lahjat on kuitenkin hankittu ja itse tehtävät ovat kohtuullisella mallilla... Ehkä viikossa ehtii kaiken?

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posti taisi lupailla vielä perjantainakin lähetetyt aatoksi perille! Mukavaa joulunaikaa teidän sakille myös!

   Poista
 3. Tosi kauniita joulukortteja. Ja myös paketit.
  Haluaisin tuollaisen leimasimen. Olisi kätevä olla olemassa, kun saa niin kaunista nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ihan leimasinfani! Nuo kirjaimet ovat olleet tosi kovassa käytössä. Lumihiutaleen ostin Hanniksen kanssa joskus aikoja sitten Punavuoresta jostakin pikkupuodista. Hänellä on samaa sarjaa...

   Poista
  2. Hassua kun illalla ne sattui juuri tippumaan sattumalta käsiin, kun kaivoin kaappia :-) Vois joutaa sulle Kamomilla ainakin toinen!

   Poista
  3. Laitapas siitä pieni jouluyllätys laatikkoon rouvalle! Olipas ihana nähdä eilen!!! Ihanaa joulunaikaa sulle ja koko poppoolle!

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja nuo pakettikortit ovat niin <3 Ihmeekseni olen jo kaikki joululahjat ostanut, paketointi odottaa vielä. Joulukortitkin pitäisi lähettää, tänä vuonna ne ovat itse tehtyjä heijastimia. Arvaa mitä? ...enää kuusi yötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heijastinjoulukortit kuulostaa tosi kivalta, ja samalla hyödylliseltä! Hui, kuusi vain...

   Poista
 5. Tyylikkäitä, kauniita pakettikortteja ja lahjapaketteja. Aina ei tarvi niin paljon kaikkea härpäkettä ympärille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vaan peukut pystyssä, että kaikki ehtivät ajoissa perille! :)

   Poista
 6. Kaunista, yksinkertaista ja helppoa. Tykkään. Minulla kaikki lahjat olleet valmiina jo marraskuussa ja tänä vuonna paketoin ne täysin uudella erilaisella tavalla. Kuvasin pakettien tekovaihetta, mutta muutama valmis paketti olisi kiva vielä kuvata. Kaikki muualle menevät lahjat on jo itse kuljetettu perille ja samalla tavattu lahjan saajoja. Ihanaa joulun odottamisen aikaa sinulle ja perheellesi sinne jonnekin, mihin laukkujen kanssa suuntaattekaan. Terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea kuljetella lahjat itse perille ja samalla treffata! Oikeita laatulahjoja! Ihanaa joulunaikaa sinullekin, Riitta!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!