tiistai 15. joulukuuta 2015

Se hiipii pikkuhiljaa...... joulutunnelma nimittäin!

Pikkuinen lumikerros, joululaulut ja pienet salaiset puuhat. Rapistelua ja salaisia kätköjä. Sellaisia ovat olleet viime päivät täynnä!

Viikonloppuna ostin perinteisesti hyasintteja ja tein tuliaiseksi asetelman peltipurkeista, joihin istutin hyasintit. Olipa kiva pitkästä aikaa askarrella.

Mitä sinun jouluvalmisteluihisi kuuluu?

Ps. Helpoiten päällystät purnukoita paperilla ja kaksipuolisella teipillä!

Frost and some snow. Christmas carols, candle light and some little secrets. That´s what makes a nice Christmas feeling. What about you?

8 kommenttia:

 1. What a lovely blog! Wish you a Merry Christmas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Lili! Hope you have a Merry Christmas too!

   Poista
 2. Hyasinttipurkit ovat kivan näköisiä! Ja hyvä vinkki tuo kaksipuoliteippi ettei tarvitse alkaa liiman kanssa tuhertamaan.
  Minun jouluvalmisteluihin kuuluu joululahjojen viimeistely ja tänään aion vihdoin ja viimein hakea joulukukat tunnelmaa tuomaan. Torttujakin voisi leipoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! minä olen jo vuosia ollut kaksipuolisen teipin suurkuluttaja... Tortut on meillä paistamatta ja maistamatta, nam!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkäsin, mutta nämä lähtivät lahjaksi...

   Poista
 4. Hui, enää kahdeksan yötä ja hyasintin, piparin sekä kynttilän tuoksu hellii raukeaa haltijaa. Eihän anneta kiireen yllättää vaan nautitaan tuunailusta ja pienestä kihelmöinnistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Lähellä se joulu jo on... Hui!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!