sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Leppoisa itsenäisyyspäivä







Onpas ollut ihana viettää viikonloppua leppoisalla, rennolla aikataululla. Eiliseen mahtui hieman kodin laittoa joulukuntoon ja kiva visiitti ystävien luokse. Tänään olen jatkanut pientä joulusäätöä ja katsellut sivusilmällä Tuntematonta sotilasta. Ulkona oli ihan kiva lenkkeilykeli, vaikka muita ei juuri näkynytkään.

Edessä on vielä kynttilöiden virittelyä ikkunoille, iltapäiväsauna ja maukas kasvisateria ennen telkun ja juhlien tuijottelua. Meillä ollaan kasviruokakokeilulla. Idea lähti apinamieheltä, ja minullehan se sopii. Teinineiti on mukana kokeilussa, mutta muut lapset syövät lihaan entiseen tyyliin. Kivaa vaihtelua. kasvisruokavinkkejä arkeen otetaan vastaan...

Mukavaa sunnuntai-iltaa!  Tuijotetaanko teillä presidentin juhlia?

ps. Onko kenelläkään vinkkejä, mitä tehdä huonovointiselle kummituspuulle?

It´s Finland´s Independence Day today. We´ve had a lovely relaxing weekend even though it´s quite stormy out there. Some little Christmas decorating and a long walk. After the sauna we´ll just enjoy us watching President´s Independence Day party at tv.  Take it easy, you all!

14 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää teille :)

    VastaaPoista
  2. Ei ole vinkkejä kummituspuulle. Mulla se kuoli pystyyn ja itse asiassa kesti tovin, ennen kuin edes tajusin, että se oli kuollut ;)
    Leppoisaa itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä luulen, että heitän omani pois ja ostan keväällä jonkin kivan kasvin... Leppoisaa itsenäisyyspäivän iltaa sullekin! Telkun ääreen...

      Poista
  3. Ihanat kuvat! Viimeinen on suosikkini!<3 Gratinoitu kukkakaali,linssikeitto,täytetyt tomaatit/ muut vihannekset/juurekset,kymmenet sosekeitot,vihreitä papuja tomaattisipuli kastikkeessa voi laittaa myös perunaa mukaan ja oliiviöljyä. :) Itse Kreetalla asuneena voisin listaa jatkaa pitkäänkin...tutustu kreetalaiseen keittiöön? :) Hyvää Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivoista vinkeistä! Voisinkin käydä kirjastossa lainaamassa jonkin kreetalaisen keittiön kirjan. Yes, mieskin tykkää! Hyvää itsenäisyyspäivää sullekin!

      Poista
  4. Neuvoja kummituspuulle en osaaa antaa, mutta tuo viimeinen kuva on kaunsi....kodikas..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina! Luulen, että luovutan tuon kummituspuun kanssa ja ostan keväällä jonkin uuden kivan puun...

      Poista
  5. Mukavaa viikonlopun fiilistä sulle sinne!♡ 3. adventti jo käsillä, huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihkua viikonloppua sullekin! Ja kiitos ihanasta lähetyksestä. Ne on kivoi... Ps. Mulla adventtikynttiläsysteemit vielä kaapissa, hups!

      Poista
    2. Oih, kuinka kaunis täkki Sinulla on tonttusten istua;)

      Poista
    3. Kiitos, se on yksi lempparikirppislöytöjäni! Sopiva ripaus punaista!

      Poista
  6. Ihanaa joulun fiilistä löytyy kuvistasi ❤️ Hyvää viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pieniä ripauksia, se riittää! Mukavaa viikonloppua sullekin!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!