sunnuntai 23. elokuuta 2015

Syysinspiraatiota

Remonttimme on sillä mallilla, että nyt voisi alkaa vähän sisustella. Meillä on lisäksi myöhemmin syksyllä vielä edessä rippijuhlat, joten olisi kiva saada paikkoja kuntoon sekä sisällä että ulkona ennen juhlia. Onneksi sirkkeli on laulanut tänäkin viikonloppuna.

Sisälläkin on edessä pientä säätöä. Viime talven remontin jäljiltä tavarat etsivät vielä paikkojaan. Joka puolella tuntuu olevan ylimääräisiä röykkiöitä. Edessä on siis tavaroiden perkaamista, rojuterapiaa. Tosin minusta tuntuu, että muutaman läjän hävittäminen ei tunnu tässä taloudessa vielä laisinkaan.

Samalla ajattelin vähän sisustella. Tavara piiloon tai pois lojumasta. Tauluja seinille, naulakoita paikoilleen. Olen katsellut lehtiä sillä silmällä, että löytäisin lisää inspiraatiota. Muutamia kivoja kuvia onkin tullut vastaan. Valkoista, ripaus mustaa, luonnon materiaaleja, puuta, kiviä. Siitä se lähtee.

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! Vaikka minä jo inspistelen syksyä, voisi vielä laulaa, että "vielä on kesää jäljellä..."!

I´m looking for some inspiration to do some furnishing indoors. We are celebrating our oldest`s confirmation in a couple of weeks, so there´s a nice deadline for all the work outdoors and indoors.

There is a lot of stuff around after the renovation of last winter. Things are still looking for their places and something needs to be done. Something white, a little bit black, wood and other materials of nature...

8 kommenttia:

 1. Meillä oli vuosi sitten rippujuhlat ja vuoden päästä taas uudet... Kova järkkääminen! Ihastelin noita naulakoita, kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hieman täällä jo puuskututtaa noiden juhlien järkkääminen... Täytynee aloittaa suunnittelut ajoissa. Tuon lusikkanaulakon tekijä on muuten käsityöläiskamuni Tuija Pienet Sydämet -tuotemerkillä! Ihania juttuja!

   Poista
 2. Meillä vietettiin rippijuhlia viikko sitten sunnuntaina ja tsemitykset täältäkin. Mutta päivä oli iki-ihana ja siitä jäi parhaat muistot sydämeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee tässä tosiaan toimertua miettimään tarjoiluja sun muita... Että tulee sitten mukavasti ikimuistoinen päivä!

   Poista
 3. Ihania syysfiilistelykuvia olet keräillyt. Minä en vielä missään nimessä halua siirtää ajatuksia syksyyn, vaan ehdottomasti tuon "vielä on kesää jäljellä" fiiliksen perässä mennään vielä niinkaun kuin kauniin kesäiset ilmat jatkuvat. Vaikkakin syksyn tulon kyllä jo aistii ilmasta... mutta kyllä niitä syystunnelmia ehtii nauttimaan vielä monen monta kuukautta ennen kunnon talven tuloa. Tuleva viikko Porissa Reposaaren maisemissa - toivottavasti kesää vielä sielläkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä nautin kyllä jo näistä pienistä syystuulahduksista, mitä aistii. Tämä hellejakso oli kyllä ihana lopetus kesälle. Unohtuu se kylmä, ja kummasti sitä on tullut akkuja ladattua auringolla. Mukavaa Pori-viikkoa! Alkuviikosta kai vielä lämpöä piisaa...

   Poista
 4. Tuuppas tänne käymään, kun kerkeet, niin inspiroidutaan yhdessä :-) Mä tosin olen vielä ihan kesäfiiliksissä, jospa tää vielä hetken kestäisi! En ole edes kynttilöitä poltellut, ihme ja kumma!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä inspiroituminen kuulostaa oikein kivalta! Laitan viestiä lähipäivinä! Nautitaan vielä hetki lämmöstä...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!