lauantai 1. elokuuta 2015

Nokka kohti syksyä

Palailen pikkuhiljaa sivistyksen pariin. Pari viikkoa on sujunut mukavasti hunningolla, viimeinen viikko kesäkodissa, pääosin metsässä.

Olen samoillut metsissä yksin, perheen ja ystävien kanssa ja nauttinut. Siinä sivussa olen keräillyt talven mustikkasadon, syönyt lähes päivittäin kantarelliherkkuja ja nautiskellut metsän rauhasta. Mukaan on tarttunut toki yksi punkkikin, ja jokunen hirvikärpänen on näkynyt, mutta toistaiseksi olen säilynyt ilman punkin tekemiä rinkuloita.

Muuten olemme painuneet maan alle Tytyrin kaivokseen ja kierrelleet kylätapahtumissa. Kirpputoreja ja ripaus taidettakin on koettu. Pääsimme pitkästä aikaa myös kunnon ohjatulle ratsastustunnille ja ai että nautin! Yllättävän paljon on ehditty, vaikka kiirettä en ole tuntenut.

Alkuviikosta havahduin siihen, että elokuu on tässä ja nyt ja koulutkin alkavat ihan just. Olen koko ajan odotellut, että oikea kesä alkaisi, mutta nyt päätin suunnata nokkani kohti syksyä. Kaivelin jo kynttilöitä esille ja aloittelin rapujuhlien suunnittelun. Niinpä, jos ei se hellekesä tule, niin turha sitä on kaipailla! Syksyssä on monta ihanaa asiaa!

Mukavaa elokuun alkua!

Our last week in our summer house was full of happenings, nice ones. Forests are full of blue berries and mushrooms and we made a lot of nice trips to the surroundings.

I´ve been waiting for sun and heat. Since it´s not getting warmer and I´m going back to work, I´ve decided to think about autumn, candle light and dark evenings. 

Have a lovely beginning of August!

4 kommenttia:

 1. Niin totta! Syksyä kohti vaan! Vaan jospas pari aurinkopäivää kuitenkin tälle viikolle.. ;)

  Kaivokseen ei mua saisi ikinä. Eikä sukeltamaan merenpohjaan. Ei kyllä hyppäämääm benjiäkään :D Taidan olla aika rajoittunut..

  Sulla on mahtava kokoelma vanhoja marjanpoimureita. Itse olen eilen ja tänään keräillyt muutaman litran tästä mökin maastosta, juurikin vanhalla hopean värisellä.

  Terveisin myös yhden punkinpureman saanut ilman rinkuloita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa, että töihinkin on kivempi mennä aamulla, kun saa pukea pikkuisen kevyemmin. Kaivokseen meno oli mullekin hieman jännää, mutta hetkessä "kammotus" meni ohitse.
   Poimurit on kyllä niin pop, että käsin en poimisi! Näillä retroilla poimitaan kevyesti talven marjat.
   Mukavaa loman jatkoa sulle! Postailehan taas kuulumisia!

   Poista
 2. Täälläkin vähän odotettu, että kesä alkaa. On mennyt koko kesä vähän ohi, toki on paljon saatu talon kanssa aikaiseksi. Mutta lomailua ei oikeestaan yhtään vielä vietetty. Syksy on onneksi tosi ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti olette ehtineet nauttia tämän viikon lämpimistä keleistä ja vähän lomaillakin! Syksy on tosiaan kivaa aikaa, kun illat pimenevät ja saa laittaa vähän villaa ylle!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!