perjantai 3. huhtikuuta 2015

Toosi piitkä perjantai!

Tiesittekö, että sitä ehtii paljon, kun herää ja nousee ylös jo kuuden jälkeen! Juu, unet karkasivat, kun olin mennyt väsyneenä nukkumaan jo yhdeksän maissa.

Olimme apinamiehen ja kuopuksen kanssa aamukävelyllä jo ennen yhdeksää. Vaikka ei ollut kovin lämmintä, ulkona oli jo keväinen tunnelma. Oli kiva tarkastella luonnon heräämistä, nyt kun viimeisimmästä lumikerroksesta päästiin eroon.

Kotosalla siivoilin pihaa ja istutin narsissit varaston nurkalle ämpäriin. Ämpärin alla oleva jakkara on uusin roskisdyykkaukseni työpaikalta. Aika kivaa ajan patinaa, vai mitä?

Tämän lisäksi olemme herkutelleet sekä sukulaisten luona että kotosalla. Aika paljon yhdeksi päiväksi! Kiirettä en ole tuntenut, joten kyllä tämä on lomaa!

Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

We´ve had a lovely day. A long walk in the morning. The nature is full of surprises at the moment. You can see of lot happening now that the latest snow has gone. 
I bought the first new narcissus. The stool under the flowers is my newest garbage found. Lovely rosty, isn't it?
Have a lovely Easter!

14 kommenttia:

 1. Ihania kevätkuvia =) Nauttikaahan lomasta!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit... Musta olisi ihanaa olla aamuvirkku. Mutta kun en ole :-/ Yritetty on, mutta kun ei niin ei. Sehän on aikalailla sisäänrakennettu juttu, jota toki voi vähän viritellä. Mutta nyt olen kyllä jo aika hyvin hereillä siinä puoli kasi joka aamu - johtuu tosi kirkkaasta auringosta ja meidän huonoista verhoista. Mutta ehkä se ei haittaa :-)
  Meillä pitkä perjantai on ollut ihan normipäivä. Tänään hain kyllä lohta (täällä tosi tyyristä) ja fetasalaatin ainekset (feta myös "kortilla" hintansa takia). Joten ehkä me jotain pääsiäisruokapuolta saadaan vielä aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olen illantorkku, ja sä taidat olla ihan päinvastoin. Tosin kyllähän sitä rytmiä saa vähän muutettuakin, mutta varmaankin jokin sisäsyntyinen juttu löytyy.
   Mukavaa minipääsiäistä sinne!

   Poista
 3. siis sielläkö pihlaja jo hiirenkorvilla? tuntuu uskomattomalta meillä vielä metriset hanget... hyvää lankalauantaita ja pääsiäistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pihlaja-angervo, joka on hiirenkorvalla, niinkuin Maija tuossa alhaalla tietää! Ensi viikolla luvassa 10 astetta, joten kasvu varmasti kiihtyy! Mukavia pääsiäispyhiä!

   Poista
 4. Ihana jakkara. Itse olen kolmekymppisenä tullut aamuvirkuksi, mutta myös silti yökyöpeliksi. Välillä ei tule näin keväisin nukuttua kuin viisi tuntia ja silti virtaa riittää. Rauhaisaa pääsiäsistä teidän porukoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tuo jakkara tulee ilahduttamaan kesällä jossakin uudessa paikassa, kiva se on. Mullakin tuntuu että virtaa riittää, vaikka jo kolmekymmentä on ohitettu hyvä aika sitten... Hih!

   Poista
 5. Oi miten ihanan näköstä! Tuo jakkara on AIVAN paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään siitä kovasti! Onneksi joku muu ei tykännyt... :)

   Poista
 6. Ompa siellä kevät jo pitkällä! Pihlajaangervoissa lehdet ja ruttojuuret kukassa! Ei-meillä-vaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on pitkä maa tähän aikaan vuodesta! Mutta kohta tasaantuu...

   Poista
 7. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!