perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mukavuusalueen ulkopuolellaOletko viime aikoina hypännyt mukavuusalueesi ulkopuolelle?

Minä pohdin aihetta, kun viime viikonloppuna ajelin teinineidin kanssa ratsastamaan. Edellisestä kerrasta oli mennyt taas sen verran monta viikkoa, että pikkuisen oli perhosia vatsassa. Hevoset ovat minulle sen verran uusi juttu, että meno jännittää joka kerta.

Tiedän kuitenkin, että hevosten kanssa touhuamisesta ja ratsastamisesta tulee niin hyvä fiilis, että aina pitää päästä uudelleen. Tämä on mielestäni sitä mukavuusalueen ulkopuolelle menoa parhaimmillaan!

Mukavuusalueen ulkopuolelle voi toki hyppiä pienemminkin askelin, ihan arkipäiväisissä jutuissa. Vaikkapa vaatetuksella tai muuten ulkoasulla. Minä olin kameran edessä erääseen projektiin. Tyttäreni kuvasi. Melkoista hyppyä tämäkin. Katsotaan hyppäänkö niin pitkälle, että julkaisen kuvan itsestäni...

Onko sinulla samanlaisia kokemuksia?

I went riding with my teenager and had some butterflies in my stomach.  Riding and horses give me a lot of energy even though it´s quite exciting. It feels like going out of my comfort zone.... Just like being on the other side of camera like I did yesterday when my daughter took some photos of me to a project!

8 kommenttia:

 1. Huippukaunis kuva sinusta! Varmasti tuli monta muutakin julkaisemisen arvoista kuvaa. Itselleni kuvattavana oleminen on oman mukavuusalueeni oleva asia. Kilpailemisen koen myös sellaisena. Ihanaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo kuvattavana oleminen ole osin tottumisasia. Minä olen ole laisinkaan selfie-ihminen, mutta siihenkin varmaan oppisi. Pitäisiköhän aloitella... Hih!

   Poista
 2. Täällä yksi ratsastuspelkoinen hevosen omistaja. Hevosena pieni mutta pippurinen issikka, joten taidan aika usein mennä hieman mukavuusalueen ulkopuolelle. Mutta en voisi elää ilman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oho, ratsastuspelkoinen hevosen omistaja kuulostaa mielenkiintoiselta! Oletkos blogissasi esitellyt issikkaasi? Kävin kurkkimassa, mutta en löytänyt vielä... Mielelläni lukisin lisää ja katselisin kuvia! :)

   Poista
 3. Kannattaisi olla enemmänkin kuvattavana! Kaikkia ilahduttaa nähdä blogin kirjoittaja, turha olla vaatimaton :)
  Kiva, kun taas hevostelit. Itsensä ylittäminen on tärkeää varsinkin itselle välillä.
  Terkkuja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Luulen, että sitä tottuu oman pärstän katseluun, jos välillä julkaisee kuvia! Olen tykännyt kovasti sun elämänläheisistä myssykuvista, you know!
   ps. Seuraava hepostelu juuri varattu!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!