sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kaunista ja herkullista

Viikonlopun teemana on selvästikin ollut "kaunista ja herkullista". Olemme olleet rauhassa kotosalla ja nauttineet aikatauluttomuudesta, ainakin osa perheestä. Muutama rästihommakin on tullut tehtyä.

Käväisin kuopuksen kanssa lähikukkakaupassa orvokkiostoksilla ja mukaan tarttui myös blogikasvi kummituspuu. Siinä on jotakin jännää, yksinkertaista kauneutta. Ajattelin istuttaa sen vielä kunnon saviruukkuun.

Täällä Uudellamaalla lehtien silmut ovat kasvaneet ihan silmissä viimeisen viikon aikana. Ulkona vihertää jo ihan oikeasti! Viileästä kelistä huolimatta kasvu tuntuu olevan huomattavasti normaalia edellä. Aamulla kävimme apinamiehen kanssa pyörälenkillä ja ihastelimme Kehä III:n takana maalaismaisemia.

Mukavaa viikonlopun jatkoa! Minä ajattelin lämmittää saunan ja ottaa kirjan esille.

I´ve had a peaceful weekend without of timetables. Beautiful and tasty could be the theme of the weekend! Have a lovely Sunday!

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti oli hyvät ja energisoivat löylyt :) Valkovuokkojakin jo, käsittämätöntä! Terkkuja sinne ja iloa viikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkovuokot selvästi odottavat vielä lämpöä, että avautuvat kokonaan. Sisällä tosin jo maljakossa ovat auki, ihanat! Sauna on mulle ehdottomasti energisoiva paikka, rakastan saunomista!!!

   Poista
 2. Voi mikä herkullisen näköinen, mehevä piirakka! Ja muutenkin ihastuttavat kuvat :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa alkanutta viikkoa! Täällä aurinko paistaa, mutta tuulee kovin ja pohjoisesta..:)

  VastaaPoista
 4. what a delicious cake !!! I wish you a nice weekend, dear greetings from angie from Germany

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!