tiistai 14. huhtikuuta 2015

Tasapainoilua


Arkiset heipat keskeltä viikkoa!

Elämä on tällä hetkellä tasapainoilua. Koti ja työ. Lasten harrastukset ja omat liikunnat. Apinamies tekee tähän aikaan vuodesta paljon iltatöitä, joten minä organisoin muun perheen menot. Ja syömiset. Ja siivoamiset.

Arki on välillä väsyttävää, mutta samalla kumman energisoivaa. Tänään sain yllättäen muutaman ylimääräisen tunnin päivääni, ja löysin pensselin kädestäni. Tuloksia en tosin vielä kuvaillut.

Tämä kevät on ihmeellistä aikaa. Yksi kaunis lauantai toi taas niin kevään fiiliksen. Vaikka välillä taas viilenee, on kiva odotella nuppujen aukeamista!

Mukavaa arkea! Nautitaan pienistä asioista!

Just some photos of everyday life. Home, work, kids and food. And the garden. My husband is working a lot at the moment, so I´m quite busy organizing our life... Still feeling energetic!
Have a lovely week!

8 kommenttia:

 1. Kivaa! Kevät on ihanaa aikaa. Mullakaan ei meinaa tunnit riittää, mutta silti aikas jees fiilis. Terkut sinne ja tsemppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tällaista tahtia on helpompi tehdä keväällä kuin syksyllä, luonto tuo mahtavasti lisäenergiaa! Kirjoittelehan vaikka blogissa uusia kuulumisia! Tsemppiä ja mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Ihania kevätkuvia! Miten teillä kukkiikin jo noin kaikki? Mutta kummasti kevään eteneminen ja aurinko saavat hymyn kasvoille. Voimia arjen pyörittämiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin tuntuu, että kaikki kukinta on alkanut tänä vuonna niin aikaisin, että eihän noita valkovuokkojakaan voi riittää äitienpäiväksi. Mutta sitten taas kun tulee kylmä jakso, kukat ovat supussa ja kukintaa kestää...

   Poista
 3. Tsemppiä sinne! Todella kauniita kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kyllä täällä jaksetaan! Iltaisin on kyllä aika väsy olo, mutta tuleepa uni paremmin! Ja viikonloppu taas lähestyy!

   Poista
 4. Mua kyllä huvittaa, kun meidän porukasta jengi putoaa yksitellen maailman tuuliin.;) Ja nyt sitten sinäkin! ;)

  Ihanaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näin tämä menee... Meidän täytyy keksiä uusi tapa treffata silloin tällöin. Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!