tiistai 31. maaliskuuta 2015

Pieniä pääsiäisviritelmiä


Pääsiäinen lähestyy meillä melko vaivihkaa. Elämä on ollut sen verran kiireistä, että tänä vuonna en ole ehtinyt juuri värkkäilemään uusia koristeita. Ajattelin jopa jättää vanhat pääsiäiskoristeet vinttiin, jollei kukaan niitä erikseen kaipaile.

Mennään siis tänä vuonna hyvin simppelillä, luonnonläheisellä linjalla. Ehkäpä sitä tiedostamatta hakee pientä rauhoittumista myöskin rauhallisin koristein.

Askartelin muutaman pajunoksan itselleni. Tytöt olisivat ottaneet ne virpomistouhuihin, mutta en antanut. Ajattelin myös, että ehkä naapurit eivät olisi ymmärtäneet näitä vanhoista sanomalehdistä tehtyjä oksia.

Rairuohot ja ohrat ovat jo itäneet ihan kivasti. Niiden kastelu suihkupullolla on ollut kaikkien yhteinen harrastus. Ehkäpä pääsiäispupu tuo ruohon juurelle herkkuja pääsiäispäivänä.

Mitäs pääsiäiskoristeita teillä laitetaan esille?

I´ve made only few preparations for Easter. Natural and simple this year. What about you?

10 kommenttia:

 1. Miten kiva idea koristaa pajunkissat sanomalehdellä! Meidän ruohot ovat vähän myöhässä, mutta itämässä kuitenkin. Pojat ovat tykänneet leikata ruohoja kun kasvavat. :) Kukkaset ovat ehkä koristeista tärkeimmät mulle. Iloista pääsiäisaikaa!

  VastaaPoista
 2. Minä ihan meinasin unohtaa ne kukkaset! Täytyykin tässä viikolla käydä ostamassa muutama helmihyasintti ja vaikka jokin kiva kimppu! Iloista pääsiäistä teillekin!

  VastaaPoista
 3. Teillä näyttää kauniilta. Mä en varmaan kovin paljoa jaksa koristella. Lapset askartelivat jotain ja katsotaan jaksanko jotain pientä. Nyt iski joku vatsapöpö sopivasti taas pääsiäisen kynnyksellä lapsiin, jotta katsotaan mitä on pääsiäisen ohjelmassa... Voi huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kovasti tsemppiä sinne sairastuvalle! Toivotaan, että tauti hellittää pääsiäiseksi ja pääsette herkuttelemaan normaalisti!

   Poista
 4. Aivan ihania nuo sanomalehti koristeet!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään. Voisin tehdä niitä vähän lisääkin.
   Leppoisaa pääsiäistä!

   Poista
 5. Mulla oli ne aikoinaan huovuttamani suomenlippunauhat koko talven joulusta saakka ikkunoilla, nyt oli otettava pois! Värkkäsin ison kasan erivärisiä pompomeja ja niitä pitäisi vähän laitella... Pääsiäistähän täällä ei kauheasti vietetä - tai varmaan joo jossain on egg hunts, mutta lomia ei ole. Perjantainkin loma peruttiin viime hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitapas kuvaa kun saat pompomit esille! Olisi kiva nähdä!
   Meillä vietellään leppoisaa pääsiäisen aikaa kotona lepäillen ilman isoa ohjelmaa. Pientä toki on, mutta pääosin nautitaan aikatauluttomuudesta! Menoa on viime viikkoina riittänyt!

   Poista
 6. Hyvää pääsiäistä teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallista pääsiäistä teillekin! Toivottavasti ehditte hetken hengähtää!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!