tiistai 17. kesäkuuta 2014

Viikon moodboard

Koleaa on, mutta sitähän se tämä Suomen suvi aina välillä on. Minä orientoidun juhannukseen ja pitkiin saunahetkiin hyvässä seurassa. Kesäkodissa saunominenkin on taidetta, kun ei ole kiire ja voi saunoa pitkän kaavan mukaan.

Näiden kuvien tunnelmissa on vietetty tätä alkavaa viikkoa, joten eipä muuta kuin rentouttavaa juhannuksen aikaa! Eihän oteta turhia paineita, vaan nautitaan lomasta! Jaksuja ja villaneuleita!

ps. Jos haluatte hieman tirkistellä jotain minusta, käykääpä katsomassa täällä. Onko mitään uutta?

It´s really chilly here in Finland at the moment. Actually it´s nothing new, so I´m concentrating on Midsummer time in the sauna with good friends. A nice way to keep warm!


Have a lovely Midsummer!

10 kommenttia:

 1. Tosi on, että kylmä on, mutta onhan sentään KESÄ..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan muistaa vetää villaa ylle, ja jotain tuulen pitävää, tarkenee varmaan. Ja lämmittää saunan... :)

   Poista
 2. Loistojuttu tuo Taitaen tehdyn esittely. Mukavaa Juhannusta teille. Kelit ei pidättele, kun ei vaan välitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä villasukat jalassa ja fleecetakki päällä, mutta täytyy nyt ottaa kunnon lomalaisen asenne, että kaikessa pärjää, kun on tarpeeksi vaatetta päällä! :)
   Ihanaa Juhannusta!

   Poista
 3. tänään just mietiskelin, että jos omistaisin jonkun iiihanan paksun villapaidan, miten kiva se olisikaan laittaa päälle tänä juhannuksena fiilistä nostamaan :) Juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin just mietin, että laitanko mekkoa ja sitten vaan hirveästi vaatetta alle ja päälle vai olenko käytännöllisesti housuissa lämpimänä. Meillä on aaton ohjelmassa juhannussalon pystytyksen seuraaminen... Mukavaa jussia!

   Poista
 4. Aika vilakkaa on kyllä ollut, mutta kasvit ovat sou far hengissä. Minä lisää kerroksia päälle. ;) Mukava tuo juttu ja mukavaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossakin päin Suomea taitaa olla marjasato mennyttä. Meillä pionit ovat olleet jo monta viikko nupuilla, eivätkä juuri kasvaneet. Mutta ehtiväthän nuo... Mukavaa juhannusta teillekin!

   Poista
 5. Hyvä esittely! Taisin kyllä jo tietää kaiken entuudestaan :) Nyt on alkanut pitkästä aikaa neulomukset taas houkuttaa, ja parin sukan vajaus löytyykin huushollista. Toivottavasti teillä meni juhannus ihanasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos täällähän me möksällä kesää vietetään. Nettilomallakin melkein kokonaan... Voikaa hyvin!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!