sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Real life

Enpä muistanutkaan, millaista on asua remontin keskellä!

Meillehän rakennetaan kylmälle kuistille lämmintä asuintilaa ja samaan syssyyn vieressä olevat kaksi kylmää varastoa remontoidaan niin, että toisesta tulee lämmin ja toisesta puolilämmin varasto.

Nyt olemme siirtäneet kaiken kuistilla ja varastoissa olleen tavaran "jonnekin". Osa on tungettu pihalla olevaan pikkuvarastoon, osa talon sisälle ja iso osa on mennyt kierrätykseen. Huh, melkoinen operaatio.

Eilen meiltä kuului melkoisia ääniä, kun apinamies on purkanut lattiaa ja seiniä ja murskannut ikkunoita. Mutta koska kaikessa on uuden luomisen tunnelmaa, hyvin jaksaa!

Mukavia kesätunnelmia koululaisen runon myötä!

We´ve started our little shake-up at home. Working on the wing of the house. We´ve removed all the stuff from that area. Quite a job! Now my husband is tearing down old walls and floor and it´s a mess to live here...

12 kommenttia:

 1. Kyllä sen rempan kestää, kun miettii lopputulosta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin motivoidun – ainakin vielä tässä vaiheessa! :)

   Poista
 2. Ihanat rytinät teillä! Se on varmasti nopeammin ohi kuin uskoisikaan!!! Ja voi hitsit miten ihanaa on sitten kun kaikki on valmista.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tämä syksyyn hyvinkin venyy, koska remppamieskin lomailee... :) Mutta kun sen tietää, asennoituu niin!

   Poista
 3. Jaksamista ja iloa remonttiin. Kyllä se on työlästä toisinaan, mutta niin palkitsevaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä odottelen pääseväni maalaushommiin, mutta sitä saan kyllä odotella vielä hetken. Sitä ennen suorittelen rojuterapiaa joka paikassa lojuvien tavaroiden osalta!

   Poista
 4. Tsemppiä, mä yhdyn myös ajatukseen, että remonttia kestää kyllä kun ajattelee lopputulosta! Ja kiva odotella sun kuvia valmiista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä näin kesällä sitä osaa ottaa rennommin tämän kaaoksen. Onneksi se remppa ei vielä ole suuremmin täällä sisällä, ainoastaan niitä nyssäköitä ja ylimääräisiä kamoja on lähes joka huoneessa. Mutta mä otan nyt iisisti ja annan niiden kamojen olla...

   Poista
 5. Onneksi näin kesällä on helpompi tehdä tuollaista remppaa :) vaikka onhan se melkoista säätämistä. Varmaan ihana täpinä päällä, kun tietää uutta syntyvän. Isot tsempit sinne! Paljon hyviä hetkiä inspiraatiolle ja unelmoinnille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vaan sopeutua sellaiseen keskeneräisyyteen ja siihen, että esim. piha on mitä on tämän kesän. Nauttia niistä pienistä kauniista kukkivista siellä kaiken töryn keskellä... Tämä on vain yksi kesä, ja onneksi pääsee kesäkotiin remppaa pakoon välillä!

   Poista
 6. No hitsi, teillähän on siellä jo hommat käynnissä! Kyllä se siitä sitten taas iloksi muuttuu, kun alkaa tulla valmista :-D Kohta nähdään, jeeee!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se lähtee. Eikös se vanhan purkaminen ole aina se tylsin osuus? Sitten kun pääsee uutta rakentamaan, kaikki on ihanaa... Hehe!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!