perjantai 9. toukokuuta 2014

Takapihan superfood

Täällä inspis jatkuu ja tarjolla on kaikenlaisia terveellisiä herkkuja. Keräsin takapihalta ensimmäiset nokkoset, keittelin ne ja laitoin osan annospakkauksina pakkaseen.

Osasta tein kauden ensimmäisen nokkossmoothien. Mukaan laitoin päärynää, banaania, rahkaa ja limettiä. Ja päälle ison lurauksen pakurikääpäteetä. Oikein herkullista! Superfoodia! Maistui hyvin ensimmäisen kotikahvakuulatreenin jälkeen!

Minä jatkan valmistautumista huomista Kartanon Kevätpäivää varten. Tänään viimeistelin erän tuoksupilviä ihanassa laventelin tuoksussa. Yksi asennetaulukin tuli tehtyä! Sopii minun tunnelmaani tällä hetkellä!

Energistä loppuviikkoa!

I found some nettle from our backyard. This smoothie is made of nettle and some fruit. Real superfood!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mahdottoman terveelliseltä. :D Meillä tosin nokkoset eivät ole vielä syöntivaiheessa. Pitää kuulemma tehdä taas lättyjä, kun ovat. Vähän matalamman asteen superfoodia siis. ;) Tuo edellisen postauksen kirja ja oheisjutut kuulostavat kyllä mielenkiitoiselta. Tsemppiä treeniin ja ruokailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nokkonen ei oikeasti edes maistunut tässäsmoothiessa! Minäkin ajattelin tunkea tuota nokkosta sinne sun tänne vähän lapsilta salaakin! Onpahan terveellistä!

   Poista
 2. Sulla on tosi pirteä uudistusmeininki täällä.

  Hyvä kun muistutat nokkosesta. Sitä saa kohta jo täällä pohjoisempanakin. Tekee mieli kokeilla tuota juomaasi. Kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tein aamiaiselle toisen nokkossmoothien ja se kyllä peittyy hedelmien maun alle hienosti, voisi jopa vähän maistuakin! :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!