tiistai 6. toukokuuta 2014

Muutoksen tuulia


Kaipaan muutoksia elämääni. Olen varmaan kaivannut jo vähän aikaa, mutta nyt sanon sen ääneen itselleni ja teille.

Ajattelin aloittaa itsestäni. Liikunnasta. Ruokavaliosta. Ja sitä kautta henkisestä jaksamisestani. Ja olen muuten ihan innoissani!

Olen aina liikkunut paljon, mutta nyt teen liikkumiseeni pientä muutosta. Voitte varmaan arvailla kuvista, mitä. Ruokavalionikaan ei ole pahimmasta päästä, mutta ajattelin kokeilla jotain vähän uutta. Tarkoitus ei ole karistaa kiloja, mieluumminkin pitää nykyiset ja ehkä kevyesti muokata kroppaa. Suurimpana tavoitteenani on hyvä olo ja uudet energiat.

Katsotaan mihin tämä johtaa. Jatkan raportointia ja tuputan teillekin uusia tuulia!

I want to have some changes in my life. I´ll start with myself. Sports and my eating habits. Nothing very much new, but still little changes. You´ll certainly hear more of it!

30 kommenttia:

 1. Jee jee, uudet tuulet on aina hyvästä. Varsinkin kun ne on noin terveellisiä. Mulla oli (ja on vieläkin) samoja ajatuksia talvella kun aloin käymään salilla viidne vuoden taon jälkeen. Ja hitsit se on tuntunut hyvältä. Täällä ollaan siis hengessä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko näkyy selviä tuloksia? Otitko mittoja? (Tosin mä en ajatellut kyllä ruveta habaani mittailemaan...=))

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä!

  Itse olen jättänyt vehnäjauhot kokonaan pois ruokavaliosta jo vuosi sitten lopullisesti. Syön viljoista tattaria,ohraa ja kauraa. Aika vähäiseksi ovat jäänyt liiat viljat, maitotuotteet ja sokeri. Ne on korvattu raakaruualla.

  Iho-ongelmat ovat kadonneet ja päänsäryt. Jaksaa paljon paremmin remontoidakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kuulostaapa hyvältä! Mulla myös tarkoitus vähentää koko perheen valkoisen jauhon käyttöä... Kokojyvää!

   Poista
 3. Kuullostaa tosi hyvältä...pitäisiköhän ottaa esimerkkiä..:)

  VastaaPoista
 4. Kiva, kiva!
  Mukana hengessä ja muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sähän olet tosiaan muutenkin jutussa mukana! Tervetuloa rouskuttamaan porkkanaa... :)

   Poista
 5. Siis tällaista muutosta alkuun :) Hienoa! Tuo Jaakkolan kirja varmasti auttaa varmasti liikkeelle. Mulla on se kans ja ne pari muutakin, joista on ollut tosi paljon apua itselleni. Olen ollut hänen firman valmennettavanaan reilu puoli vuotta ja se oli yksi parhaimmista jutuista. Niin perusteellista ja kokonaisvaltaista.

  Odotan siis innolla raportointia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kirja "käveli vastaan" kirjaston uutuushyllyssä, ja pakkohan se oli napata mukaan. Poimin sieltä idiksiä, mutta en ajatellut ihan koko hommaa noudattaa. Mutta hyviä vinkkejä sieltä löytyy.

   Poista
 6. Hienoa, jään mielenkiinnolla odottamaan tuputusta ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva, kivempi tuputtaa, kun on vastaanottavainen yleisö!

   Poista
 7. Kiva! Tätä tulee oleman hauska seurata. Itselläkin ankara muutostarve. Kaikki ottaa päähän: kunto, koti, ulkonäkö, työn raskaus, ajan puute (siis ei-työasioiden vähyys) jne. Tekisi mieli vaihtaa ihan kaikki, mutta vähän tuota sporttia minäkin ajattelin. Minulla meinaa uho vaan loppua aina kesken, toivottavasti sulla imu pysyy, niin se kannustaa myös meitä muita.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pohdin monia asioita elämässäni, mutta päätin, että aloitan yhdestä, ehkäpä siitä helpoimmasta itselleni. Sitten vaan odottelen, että loput haasteet ratkeavat "kuin itsestään"!

   Poista
 8. Jee, tää on tosi hyvä juttu! Jään mielenkiinnolla kuulolle. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, juuri tällaista tuputusta tarvitsen!

  VastaaPoista
 10. Mulla on samat muutokset! En laihduta vaan muokkaan kroppaa. Kahvakuulatreeniä, juoksua. Liikuntaa. Tekee hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulenkin kurkkimaan blogiis, josko kerrot tuloksia!

   Poista
 11. Ehdottomasti tuputat!!! =) Itselläni on ollut jo jonkinaikaa samaisia fiiliksiä, ja työtä tehdään pienin askelin kohti vahvempaa/terveempää oloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meitähän riittää! Mutta tämä tosiaan motivoi itseäkin, kun on kiva tulla kertomaan vinkkejä/edistysaskeleita!

   Poista
 12. Samoilla fiiliksillä täälläkin! Tosin en ole päässyt hevosten pariin, vaikka sekin on kummasti alkanut kiehtoa vuosien tauon jälkeen. Mulla ei ole kylläkään noin nätin väristä kahvakuulaa :) Ja kiitos jos viitsit tuputtaa, niin ehkä itselläkin into pysyy yllä. Ehkä minäkin voisin jonkin postauksen aiheesta kirjoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevoset tuovat kummasti positiivista energiaa. Pelkkä tallilla pyöriminen tuntuu kivalta. Mutta kirjoittelepa omista kokemuksistasi myös! Kiinnostaa!

   Poista
 13. Olisko mahdollista saada sellaisia ennen - jälkeen kuvia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihan sellaisiin perinteisiin ei taida minusta olla, mutta ehkäpä jotain "lankkua" voisi esitellä jossain vaiheessa! Ne sun kirjaimet silloin joskus oli kyllä ihan huiput!

   Poista
 14. mä kans oon nyt maanantaista alkaen ollut terveellisemmällä ruokavaliolla, ja virtaa tuntuu olevan ihan eritavalla kuin ennen...ja hymyki herkissä..hyviä vinkkejä on kiva aina lukea lisää

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!