lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ta(i)katalvi






Heräsin aamulla seitsemän maissa, kun lumi tippui romahtaen katolta.  Luulin aluksi, että oli ukonilma. Vaikka tämä lumen tulo oli tiedossa, oli ikkunasta näkyvä taikamainen maisema yllätys! Oikea taikatalvi!

Minä olen huiskinut liitutaulumaalia erilaisiin pikkuesineisiin. Koukullakin oli mustaa. Onneksi mieli on kaikkea muuta kuin musta!

Takana on zumbatunti ja lounaaksi söin vihersmoothieta. Namia! Sisältönä kaikkea mahdollista sekalaista, eli salaattia, tilliä, korianteria, avocadoa, päärynää, kesäkurpitsaa, kurkkua ja loraus omenamehua.

Aika energinen olo! Energistä lauantaita sinullekin!

The weather changed in one night. It was quite amazing to open the curtains in the morning, even though I knew that it´s gonna snow. Lovely, isn´t it!
After zumba and green smoothie I feel very energetic!

24 kommenttia:

  1. Onko sulla menossa joku dieetti? Minä en pärjäisi pelkällä smoothiella ;). Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, ei mulla mitään dieettiä. Energistä, terveellistä ruokavaliota tavoittelen! Otin kaksi mukillista tätä smoothieta, ja yllättävän hyvin olen pärjännyt! Itsekin ajattelin, että pitääköhän ottaa leipää lisäksi, mutta ei tarvinnut!
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Järkytyin (melkein) aamulla, kun katoin ikkunasta. Lunta oli enemmän, kuin koko talven aikana..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä lumi olisi saanut tulla kyllä paljon aikaisemmin! Toisaalta nyt luonto vähän pysäyttää kasvun ja mennään varmaan normiaikataulussa sen suhteen.
      Mukavaa, loskaista viikonloppua! Kumisaappaat on bestikset!

      Poista
  3. Minulta jäi aamulla lenkki koiran kanssa tekemättä, kun oli satanut niin paljon lunta, että oli varattava enemmän aikaa työmatkaan. En olisi millään jaksanut nousta vaan torkutin herätystä. Ajomatkalla ihastelin kauniin valkoista huntua puiden oksilla. Pientä takapakkia kevääseen, mutta miellyttävää sellaista.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulla oli tosiaan ihana valkoinen lumihuntu puiden ja pensaiden päällä. Lumi alkoi tipahdella aika nopeasti, mutta onneksi ehdin ihastella vähän kuitenkin!
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Meillä rupesi satelemaan lunta vasta nyt iltapäivällä, joten perästä tullaan! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita maisemia teille toivottelen! Meillä jo lumet tippuivat puista! Melkoista loskaa siis tällä hetkellä.
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  5. Liitutaulumaali on jotenkin himottavaa! Mulla on jemmassa liitutauluokontaktimuovia, enkä sössimisen pelossa ole raaskinnut laittaa sitä vielä mihinkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen ihan liitutaulufani. Aina silloin tällöin pitää päästä sillä maalaamaan. Kaunis matta pinta ja vesiliukoisuus... Kokeilepa johonkin omaa tarraasi.

      Poista
  6. Täälläkin on tullut lunta. Ensin tuntui syksyiseltä ja lopulta aivan jouluiselta, kun maa oli valkoisena tuoreesta lumesta :)

    Kylläpäs kaikki näyttääkin hyvältä liitutaulumaalilla käsiteltynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liitutaulumaali sopii yllättävän moneen paikkaan! Tämä puhdas lumi muuten taas valaisi maisemaa mukavasti!

      Poista
  7. Liitutaulumaalilla pitäisi sutia täälläkin, mutta ensin on muita hommia jonossa, liikaakin...

    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
  8. Meillä alkaa onneks vihdoin tämä lumi olla menneen talven juttuja. Kevätkin jo ilmoitteli olostaan, mutta hiivatti taas on pakkasta.

    Tikka hakkaa ikkunan takana, vähän kuin olis kotipuolessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä tulee varmaan kevät vauhdilla! Minä marssin täällä sitten Marketanpuistoon ja kaipailen teitä kavereiksi! :)

      Poista
  9. Meillä ei tuollaisiin lumimäärin olla päästy. Niin tänään, lauantaina kuin sunnuntainakin maa oli valkoinen mutta puoleen päivään mennessä on lumi aina sulanut pois. Saa niinkuin talven ja kevään samana päivänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on sitä lunta yhäkin maassa. Ihan niin paljon, että mietin jopa hiihtämistä! :) Taisi tulla eniten tähän etelärannikolle!

      Poista
  10. Mä en ole koskaan käyttänyt tota liitutaulumaalia. Ostin paikallisesta halpis kaupasta liitutaulu tarraa, ajattelin siitä tehdä keittiiön jotakin.
    Ihana energinen sinä, saat niin paljon aikaiseksi aina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällainen Bilteman pikkupurkki maksaa vähän alle kympin ja sillä maalaa isommankin alan kevyesti. Kannattaa siis kokeilla vaikka tauluihin ja pikkuesineisiin.
      Kiva kuulla sinustakin! Toivottavasti teillä kaikki on hyvin! Terkkuja ja tsemppiä arkeen!

      Poista
    2. Hei Nonna kaikki on hyvin mulla vaan ei ole mihinkään energiaa kun työ vie kaikki mehut musta....Menen toiselle osastolle töihin ens kuussa jos vaikka sitten helpottais. Kevät kin tulee mahtavaa!!!:) Halaus sulle ja Hannille<3

      Poista
    3. No kiva kuulla, että kaikki hyvin kiirettä lukuunottamatta! Mukavaa kevättä! Hannin halaus lähtee lentoteitse Hämeeseen! Muuttivat rontit sinne! :)

      Poista
  11. Minäkin tarvitsisin nyt kippokaupalla jotain smoothieita, että olo tästä piristyisi. Meinaa flunssa vääntäytyä niskan päälle, mutta en kyllä aio antaa periksi.

    Kyllähän tuo maisema on kaunis, ei sille mitään mahda. Mieli oli vaan niin keväässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkosipulia, inkivääriä ja hunajaa kuumaan veteen tai teehen! Kyllä se kevät tästä tulee. Jospa lauantaina jo ropsisi vettä! :)

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!