lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa


Minä en osaa ihan vielä luovuttaa tynkätalvesta, joka tuntuu jo niin kaukaiselta. Sukset töröttävät vielä kuistilla, vaikka kaikki muut talviset jutut keräsinkin jo pihalta varastoon.

Paksuimmat takit ja huopatossut ovat tuulettumassa. Villavaatteita keräilen pikkuhiljaa pesuun. Vähänpä tuli käytettyä niitäkin tänä talvena.

Lapset vähentävät vauhdilla vaatteita, ja linnut laulelevat pihapuissa. Narsissit ja kevätesikot puskevat jo maasta.

Vaikka aivot eivät millään meinaa tajuta, on nyt jo kovasti kevättä ilmassa. Tosin ei minua pieni takatalvikaan masentaisi!

Nyt sitten vaan toivotaan huomiselle nättiä laskiaissunnuntaita, koska kässäkamat matkaavat Leppävaaraan!

Mukavaa keväistä viikonloppua!

It smells like spring, even though I still have my skis in the veranda. My mind doesn´t understand that. I wish you a lovely weekend!

12 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäitä kuvia! Mukavaa myyntipäivää. Toivon, että kauppa käy :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, piti oikein katsoa että mitä värikkäitä... Ehkäpä kuvaan oikeasti värikkäitä kuvia seuraavaksi! :)

   Poista
 2. Teillähän on vielä luntakin...täällä nurmikko vihertää..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Espoossa on ollut suht luminen talvi verrattuna moneen muuhun Etelä-Suomen nurkkaan! En valita... :)

   Poista
 3. Hei, hyviä myyntejä ja mukavia laskiaisbileitä! :)
  Otin ylimääräiset henkarit tänään pois, eli muutamia vaatteita ainakin oli mennyt. Ja pöytää oli pengottu. :)

  VastaaPoista
 4. Pidempää talvea olisin minäkin kaipaillut, mutta ei auta, ihan hyvältä tämä keväinen sääkin tuntuu. Tosi kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät tuntuu tosiaan ihan kivalta, mutta aivot eivät jotenkin tajua tätä, kun jotain jäi välistä puuttumaan... Laskiaissunnuntai ilman lumia tuntuu aika oudolta... No, tällä mennään! (Pyörillä mäkiä laskemaan ehkä.)

   Poista
 5. Ihan mahtavat kuvat! Kevät saisi nyt tulla jo ihan tohinalla. Tänään kylläkin , kun nousin ja katsoin ulos ja tajusin pienen lumipeitteen laskeutuneen pihamaalle ihan väsähdin. Ei jaksaisi enää. Vaikka onhan tänään laskiainenkin. Ihan niin paljon lunta ei sentään tullut, että pulkkamäkeen pääsisi, mutta pullat on pakko hakea jostain =D Toivottavasti lumi ei vie pihalla törröttäviä krookuksia ja tulppaaneja. Se olisi surku, jos lumi ne veisi. Mukavaa kohta alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lumi suojaa niitä sipulikukkien alkuja pakkaselta. Minä mietin eilen, että käyttäisikö vähäiset lumet noiden tulppaanin alkujen peittämiseen. Tosin ajattelin suojata niitä pupuilta, mutta lumi on myös hyvä eriste. Lapsena pohjoisessa nosteltiin lumia suliin kohtiin kukkapenkissä... :)

   Poista
 6. Onpas teillä jo keväistä, kun kukat puskee jo maasta!! Meilläkin linnut laulaa, mutta tälläkin hetkellä lunta sataa hiljalleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on tänään sadellut räntää ja käytiin jopa kuopuksen kanssa liukureilla laskemassa "pitkiä pellavia"! Ihan hyvin onnistui ruohoalustalla... :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!