lauantai 8. maaliskuuta 2014

Asennetta naiset!

Minä kaivoin eilen kaapista esiin Dr Martensin maihinnousukengät. Ai että oli räväkkä fiilis kulkea ne jalassa. Harpoin kaupassa ja ajattelin mielessäni, että "pois tieltä mummot". Pienestä se on kiinni!

Ja kun siihen päälle sattuu olemaan "siivous-flow" päällä, kaivoin vielä kenkälankit esille ja käsittelin nämä ja muutamat muut kengät. Ja vanhat hoitokamat samalla pois.

Flow tosiaan jatkuu. Ihan ihmeellistä. Tosin naureskelin itsekseni, että eihän tässä mitään kummallista. Äitini nimittäisi tätä kevätsiivoukseksi. Hän tekee vastaavanlaista ennen joulua ja keväällä. Minulla tämä vaan on niin harvinaista, että ihan itsekin ihmettelen. Ei taida meidän sukupolvi harrastaa säännöllistä suursiivousta.

Hyvät naiset, toivottelen ihanaista naistenpäivää! Nämä ruusut ostin meidän talouden neljälle naiselle! Sinäkin ansaitsisit tällaisen! Asennetta!

It´s women´s day in Finland today! I took my Dr Martens boots and had a great, grazy feeling. I even cleaned them and some other leather shoes. Have a lovely day!


21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Meillä ainakin on ollut ihanan aurinkoinen kevätpäivä!

   Poista
 2. Hahaa, taidetaan olla samaa ikäluokkaa, kun Martenseilla saa asenteen palautettua :D Mulla on omat 10-reikäiset jossain liian hyvässä piilossa, kävelykengät tomuttuu kaapissa, mutta semmoset melko naiselliset vetoketjulliset saappaat on merkkiä ja käytössä :) Ihanaa naistenpäivää ja kiitos kukista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä epäilen että sä olet ihan teini muhun verrattuna! Martensit sopivat asenteenpalauttajiksi kaikille! :) Ihkua naistenpäivää!

   Poista
 3. Onhan noissa nyt. Oon ittekkin tässä puolen vuoden aikana havitellu jos jostain tulis hyvät vastaan niin saattasin vaikka hankkia hyvinkin. Hyvää naistenpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kappaleet tuli vastaan kirpparilla, lähes käytettyinä! En ehkä olisi raskinut uusina ostaakaan. Hyvää naistenpäivää sinne kololle myös!

   Poista
 4. Hahaa, siellä mennään niin hyvällä asenteella! 😉 Ja torstainakin vedit zumbat niin hyvin että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän muhun on iskenyt.?. Mikset sä liittynyt zumbajoukon jatkoksi? :) Next time...

   Poista
 5. Ihana olet! Pienestä se asenne lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä se oikea asenne löytyy pienistä jutuista, kun taas toisena päivänä se vaan on hukassa! :)

   Poista
 6. Kauniit kukat - olette ne ansainneet♥ Luin muutaman postauksen ja nautin joka hetkestä, ihania kuvia ja tunnelmia taas! Tunnistan tuon saman flown, täälläkin on kirppiskamoja hinnoiteltu ahkerasti :) Ja muutenkin... laitoin pinniksenkin myyntiin toriin, mitäpä sitä enää säästelemään, vaikka ensin aioin. Siis lastenlapsia varten tietty ;) Taidan olla kyllä liian kiintyväinen tavaroihin!

  Iloista ensi viikkoa! Nyt ainakin aurinko paistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on selvästi kans laskenut rima laittaa kamaa kiertoon. Kaikkea ei tarvitse hillota tuleville sukupolville... Hih!
   Iloista viikkoa, täällä paistaa auri myös!

   Poista
  2. Ja oon kyllä nyt niin iloinen; pinnis meni heti samoin tein :) Seuraavaksi matkarattaiden pesu ja kuvaus.....

   Poista
 7. Asenne ratkaisee, kaikessa! Tästä tuli niin reipas ja energinen olo, pelkän tekstin lukemisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna kiskaisen taikasaappaat taas jalkaani... Mitähän tänään tapahtuu? :)

   Poista
 8. Mulla on myös dr. Martensit, mutta liiallinen käyttö on latistanut niiden tehon ilmeisesti. Ehkä täytyisi plankata ne. Jos saisin vaikka keväisen siivousinnostuksen tännekin :) Komeat on kukat! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No millähän sinä saisit niihin kenkiisi taian takaisin? Siivousinnostus löytyy varmasti kevätauringon myötä! Mukavaa viikkoa sullekin!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!