tiistai 22. lokakuuta 2013

Uusi harrastus

Meillä oli hepantäyteinen syysloma. Oman ja tuttavaperheen teinineidit olivat parin päivän minileirillä, ja sen päätteeksi pikkutytöt ja me äidit pääsimme omalle tunnillemme.

Pitkään olin hannaillut ja seurannut sivusta. Viime talvena uskaltauduimme samaisen ystäväni kanssa issikoiden selkään, ja nyt olimme ihan oikealla ratsastustunnilla. Ystävälleni eka kerta ja mulle eka kerta aikuisiällä. Niistä lapsuuden ratsastuksista ei ole muistijälkeä...

Oikein kivaa oli. Jäi sellainen fiilis, että tästä jatketaan. Suunnittelimme jo ensi keväälle äitien ratsastusleiriä. En minä turhaan liimaillut aarrekarttaan hepan kuvia! Enkä muuten ole ainoa heppahöperö meidän perheessä...

Onko sinulla jokin harrastus, josta haaveilet, mutta jostain syystä et ole uskaltanut tai muuten onnistunut toteuttamaan? Go for it!!!

ps. Jostakin syystä kuvissa ei näy bloggaajaa hevosen selässä. Keskityin tällä kertaa johonkin muuhun kuin kuvaamiseen!

I have a new hobby together with my daughters. My oldest daughter started riding a couple of years ago, and I´ve been watching her and the horses. Now I took a proper lesson with my friend and it felt good! I did it!

6 kommenttia:

 1. Wow! Aikas ihanalle kuulostaa!
  Laitoin sulle sähköpostia! Terkut!!!

  VastaaPoista
 2. No wow vaan. Kivaa, että tälläkin iällä innostuu jostain uudesta. :) Viestiin vastattu. :)

  VastaaPoista
 3. On haave ja juuri ratsastus...ollut jo pitkään...:)

  VastaaPoista
 4. Tosi fantsua! Muistan että mietit tätä pitkään :)

  Mä haluisin savikurssille, siis sellaselle jossa dreijataan tai tehään jotain muutakin savesta. Kansalaisopistossa alkoi nyt syksyllä, mutta just keskiviikkoisin, jolloin on ukkelin vpk-ilta. Mutta joskus ehkä? Olen tässä viime aikoina huomannut, että kun tarpeeksi kauan haaveilee, niin asiat oikeesti saattaa tapahtua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan dreijauskuvia jääkaapin oveen ja ensi syksynä oletkin jo kurssilla! Savikurssi olisi munkin mielestä kiva!
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!