sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Satunnaisia viikonlopulta

Pahoittelut epätarkasta kuvasta, mutta eikös ole kaunis kampaus?


Tässäpä muutamia otoksia viikonlopulta.

Taloyhtiöllä on alkamassa putkiremontti, joka ei toivottavasti vaikuta elämään talon sisällä. Piha-alueet sen sijaan tulevat olemaan melkoisessa myllerryksessä. Tänä viikonloppuna aloiteltiin puiden kaadolla ja pensaiden leikkuulla. Minähän tietenkin hamstrasin itselleni kivoja oksia ja havuja. Meidänkin pihastamme kaatui iso mänty. Nyt tulee taas valoa pihaan eri tavalla.

Muuten viikonloppu on sujunut leppoisasti synttäreitä juhlistaen ja kalaverkkoja tyhjentäen. Siinä sivussa teinineiti hajotti älypuhelimensa ja suru on suuri. Huoh. Vaikea ymmärtää miten tärkeä väline puhelin on teinille.

Nyt taidan siirtyä pihalle oksaprojektin kimppuun. Kiva leikellä ruskaoksia...

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Some pics of the weekend. Garden work, birthday parties and some fresh fish. Have a nice week!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvin pysyi teinineidillä koko illan. Ainoa ongelma oli se, että pyöräilykypärä ei mahtunut tämän kampauksen päälle. :)

   Poista
 2. Kiva kampaus!

  Katsoinkin tänään kun käytiin pyöräilemässä, että teiltä oli muutama puu kaadettu ja "opaskylttejä" laitettu. Teidän onneksi se ei vaikuta teidän elämään - itse odotan kauhulla kun n.kuukauden päästä on puolet kämpästä, mukaanlukien kylppäri, poissa käytöstä n. 5vkoa!!!

  Osaan täysin eläytyä teinin tuskaan, sillä itsekin pudotin älypuhelimeni ja näyttö (ja sen myötä kosketussensorit) meni rikki. 5 päivää olin taas ilman puhelinta (tai oli mulla yksi semmonen todella rämä käytössä) ja korjaus kirpaisi 83€:n verran... Jospa sitä oppisi olemaan huolellisempi...

  Aurinkoista viikkoa!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin meni näyttö rikki. Kiva kuulla, että sen saa korjattua, ettei mennyt heti uuden ostoksi. Oli nimittäin kesällä saatu känny.
   Saas nähdä miten meidän remppa menee... Toivotaan parasta. :)

   Poista
 3. Mulla meni kans iPhone täs viikonloppuna rikki niin, että menen kohta ostamaan Lumian tilalle. En mä tulis toimeen ilman älypuhelinta, ja ymmärrän hyvin, ettei teinitkään. Se on kuitenkin sellainen juttu, että suuri osa sosiaalisesta elämästä on sen mukana. Haluttiin me tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään taistele tuota teinien kännyriippuvuutta vastaan, kunhan tiettyjä sovittuja sääntöjä noudatetaan. Hurjissa hinnoissa ovat nuo laitteet, eli vähän jo kirpaisee i-luurin rikkoontuminen...

   Poista
 4. Upea tukka!!! Ensimmäistä kertaa täällä, Kamomillan teehetken kautta! Ihania juttuja!

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja! Hauskaa viikkoa sinullekin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!