perjantai 4. lokakuuta 2013

Pikkuinen irtiottoViikonloppu alkoi iloisesti pienellä irtiotolla Helsingissä. Ystävän kanssa pistäydyimme blogitapahtumassa (josta lisää myöhemmin) Eirassa ja jatkoimme kahdestaan kahvittelemaan ja kiertämään Punavuoren putiikit. Vaikka suuria ostoksia ei tehtykään, jäi päähän muutama sisustusidea ja yksi näpertelyidis...

Siis pieni irtiotto arjesta, mutta iso ilo. Näin voisi aloitella viikonloppua useamminkin. Ja Helsingissä voisi kävellä ja ihastella vanhoja rakennuksia. Kiitos H!

Mukavaa viikonloppua sullekin! Meillä on ohjelmassa jalkapalloa ja synttäreitä. Lehtikasaa taidetaan suurentaa ja pomppuja jatkaa. Sopivan leppoisaa...

I started the weekend by visiting Helsinki with my friend. A blog meeting, walking around and shopping a little bit. A nice way to start the weekend! We´ll go on playing with the colorful leaves. Have a nice weekend!

6 kommenttia:

 1. Kuulostipa mukavalta irtiotolta ja viikonlopun alotukselta! Kauniita rakennuksia oletkin saanut kuvatuksi. (Mitä Eirassa, jännää??) Syksy on ollut ihan älykaunis, toivottavasti vielä jatkuuu... tosin täällä tuulee tänään niin kamalati, ettei ulos tee mieli mennä! (mutta riittää sitä sisälläkin) Ja illalla mulla on irtiottoa ystävien tapaamisen merkeissä, harvinaista herkkua, en malta oottaa :)

  Viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Eirassahan liikkui jo joulupukki! :)
   Mukavaa irtiottoiltaa sulle!

   Poista
 2. Ihanat syyskuvat ja kiitos inspiraatiosta: ei olisi itsellenikään yhtään hullumpi idea lähteä pienelle irtiotolle kuvailemaan Helsingin vanhoja taloja joku kaunis päivä. Vanhin tyttökin lähtisi jo varmaan mielellään seuraksi zoomailemaan:) Mukavat viikonlopun jatkot teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietin, että olisi kiva lähteä Katajanokalle kävelemään ja kuvailemaan. Tai Kaivopuistoon...

   Poista
 3. Helsingissä on aivan ihanaa liikkua kameran kanssa... Olin syyskuun alussa pari päivää, kuvailin Eiraa, Kaivopuistoa, Ullanlinnaa ristiin rastiin. Onnekseni esikoinen asuu Ullanlinnassa Tehtaankadulla, joten voin usein visiteerata kaupungissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sullahan on kivalla paikalla "kakkosasunto"! Itse en haluaisi asua noin keskustassa, mutta välillä olisi kiva pistäytyä!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!