lauantai 9. maaliskuuta 2013

Energiaa








Meillä paistaa aurinko. Kipakoista yöpakkasista huolimatta nyt on kyllä kevättalvi parhaimmillaan. Ja minä nautin...

Eilen juhlistettiin naistenpäivää kässäten Kamomillan kotona. Kaunista, vai mitä? Iltapäivällä naapurin rouva tarjoili vielä kuohujuomaa, joten oli aika kiva aloitella viikonloppua.

Tänään aloitimme tyttären kanssa päivän latinorytmein zumbaten. Vetäjänä toimi tällä kertaa aito latino – niin ja mies vielä. Ei siis ihme, että olo on varsin energinen! Zumban jälkeen olemme testanneet vielä luistelujäitä ja nyt miesväki lähti jalkapallokentälle.

Illaksi on suunnitteilla saunan jälkeen tortillakekkerit ja KIDSing. Tiesittekö muuten, että Nelosella alkaa syksyllä The Voice Kids? En tiennyt minäkään, mutta juuri sattui KIDSingiä googlettaessa silmiini. Kylläpä nyt lapset kisaavat!

Leppoisaa ja mukavaa lauantai-iltaa!

The sun is shining. Even thought the nights are could, there´s spring in the air. Crocheting and sparkling wine yesterday, zumba and skating today. A lot of energy! Pictures are taken from my friend´s home. Lovely, isn´t it?
Have a nice Saturday evening!

6 kommenttia:

  1. Juu ensin odotan aurinkoa hullun lailla ja nyt kun se paistaa niin sairastan, isko streptokokki ruusu kasvoihin ja nyt odotan pääsenkä oikein lasareettiin asti tiputukseen. Kyllä se aurinko silti on niin ihana, kun tuppaa sisälle ovista ja ikkunoista ja saa väkisinkin suupielet kääntymään ylöspäin, jospa sitä sitten pian pääsisi ulos. Ihanat päivät teillä on siellä ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi surku! Teillä on sitten ollut oikein sairastelutalvi! Tsemppiä vaan ja toivotaan, että näitä aurinkoisia päiviä riittää. Tsemppaavat varmaan toipilastakin! Jaksatko tehdä kässähommia?

      Poista
  2. Ihana tuo postilaatikko ja ovi! Täytyy toteuttaa meillä sama juttu mintulle keittiön seinälle, mustaa kontaktimuoviakin on jemmassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ihastelin ystäväni postilaatikkoa (joka siis kuvassa) ja tein itselleni oman kontaktimuovista. Tässä linkki siihen, jos haluat kurkata:
      http://apinalandia.blogspot.fi/2012/06/lipaston-uusi-ilme.html

      Poista
  3. Ihanat energiat tulvii täällä :) MÄ olen myös toista viikkoa flunssassa ja liikuntaa kaipaan ihan järjettömästi! Mutta auringosta onneksi saa psyykkistä energiaa tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sua just Kamomillan kanssa kaipailtiin! Kovasti toipumisia! Postauksia odotellaan! Tervetuloa myyjäisiin 23.3. klo 10-13!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!