perjantai 29. maaliskuuta 2013

Take it easy!



Vasta jähmettymässä...




Tänä pääsiäisenä meillä otetaan iisisti. Tavataan ystäviä ja tehdään vähän mitä mieleen juolahtaa. Pääsiäiskoristeet ovat vielä vintissä ja siellä pysyvätkin.

Apinamies toi töistä (juu, ihan toimistolta vaan, ei kanalasta) ison kennon luomukananmunia ja niitä tuhotaan tasaiseen tahtiin. Aamiaispöydässä keitettyjä naamamunia ja iltapalaksi pannaria. Pyhinä on tarkoitus leipoa Kinuskipupun porkkanakakkua esikoisen kanssa. Minulla on kyllä taitava ja innokas leipurikaveri!

Eilen tehtiin meidän ensimmäiset cake popsit "Domino Rocks" -ohjeella. Täyttä tavaraa! Mikäs on muuten sinun cake pops -suosikkiohjeesi?

Täällä Espoossa ladut ovat loistavassa kunnossa. Ohjelmassa on aamuhiihtoa joka päivä. Tänään ladulla oli yhdeksän jälkeen jopa ruuhkaa!

Toivottelen kaikille ihania, leppoisia pääsiäispyhiä!

Easter break. Easy living at home. Meeting some friends, skiing and baking!
Take it easy and relax, you all!

16 kommenttia:

  1. Juuri mahtavat suunnitelmat! Pirkanmaalla kanssa ladut kunnossa ja sappeessa oli rinteet kanssa! Mukavaa rentoa pääsiäistä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on varmaan koko Suomessa vielä hienot hiihtokelit. Tosin aamuisin parempi luisto kuin iltapäivällä, kun aurinko lämmittää latuja! Mukavaa pääsiäistä ja liukkaita laskuja!

      Poista
  2. Ihanat pääsiäissuunnitelmat teillä! Ja kivoja nämä sun viimeaikaiset ohjenuorat.:)

    Cake popseja en ole itse vielä muistanut kokeilla, mutta viimeistään kesäkuussa tytön synttäreille.

    Minä painelen nyt isännän kanssa jälkiruoaksi ladulle. Sillä aikaa lapsoset huilivat aamupäivän hiihdoista ja herkuttelevat pääsiäisherkuilla.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä cake popsit olivat tosi täyteläisiä, kun oli sisällä dominoa ja päällä tummaa suklaata. Minä kaipaan raikkautta...
      Luistavia hiihtoja ja terkkuja!

      Poista
  3. Asian sivusta: Pääsiäinen tai ei, kananmuna on parasta pikaruokaa! Säilyy kauan, runsaasti proteiinia ja luomua tietty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin oikein innoissani tästä isännän uudesta "munakontaktista"!

      Poista
  4. Kananmuna on superfoodia sanon minä :) meillä menee niitä ihan hirveästi, milloin missäkin muodossa. Ja rennosti mennään täälläkin, koristeita en paljon ole laittanut, ruokaakin sitä enemmän, kevennetään sitten ensi viikolla (suu taäynnä pashaa). Oikein aurinkoista ja makoisaa pääsiäistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taas aamiaisella, ja munat on keitetty tänäänkin. Kyllä sitten jaksaa hiihtää!
      Pashaa en ole maistellut varmaan kymmeneen vuoteen! Maistuuko teillä lapsille? Minä vähän epäilen, että meillä ei maistuisi.

      Poista
  5. Ihania nuo munaset! Hyvää pääsiäistä myös sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä aamuna esikoisneiti teki omat naamansa! Hauska ja halpa hupi!

      Poista
  6. Samalla reseptillä mennään täälläkin! Aurinkoista pääsiäistä teidän perheellenne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on mainiot pääsiäiskelit! Nautitaan...

      Poista
  7. Täydellinen suunnitelma ilman suunnitelmia :))) Meillä myös hyvin rennolla otteella mennään...eilen kävin juoksulenkillä (kevään ekalla), nyt pitkä aamukahvi (kuten eilenkin) ja sitten huristellaan tampereelle...mies yllätti ja lupasi viedä nuoremman hoploppiin, kuvittele, saa ainakin 2tuntia aikaa YKSIN KAUPUNGILLA :D
    iHanaa pääsiäistä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein leppoisalta kuulostaa meno teilläkin. Kävinkin jo sun blogissa lukemassa, mutta laiskana en jättänyt kommenttia!
      Leppoisaa pääsiäisen jatkoa!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!