perjantai 15. maaliskuuta 2013

Marimekkoa



Taas se iski; peltipurkkimania. Kaivoin keväisen Marimekon esitteen säilöistä ja teippailin kivoimmat kuosit peltipurkkeihin. Kaupasta nappasin pussin multaa ja rairuohon siemeniä. Tänä vuonna siis rairuohoa Marimekon kuosilla! Ihan pääsiäiseen sopivat sävyt!

Ihanaa viikonloppua! Aurinko paistaa ja kassit on pakattu. Neiti ekaluokkalainen lähtee leirille. Poju pelaa jalkapalloa joka päivä, joten minä vietän pienimmän kanssa laatuaikaa...

Tins and a brochure of Marimekko. Now I´m ready to grow Easter grass.
Have a lovely weekend!

12 kommenttia:

  1. Hienoja purkkeja! Joko se on rairuohon kylvämisaikakin? Pitääpä napata kaupasta ensi kerralla siemeniä mukaan ja pistää lasten kanssa ruohon kasvamaan :) jokaiselle omansa tietysti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin alkuviikosta laittaa, että saa sellaiset tuuheat ruohot pääsiäiseksi. Harmittaa, jos laittaa viime tipassa ja ruohot ovat sellaisia hentoja.... Minä kun haluan ne heti pääsiäisen jälkeen pois silmistä.
      Juu, jokaiselle oma tietysti!

      Poista
  2. Onpas kivat! Ananaspurkkeihin kylvetään siemeniä päiväkodin muksujen kanssa ensi viikolla. Päällystetään tosin varmaan huovalla, kun on helppoa liimattavaa. Mietin että ehkä vois kuvioleikkurilla leikkailla pikkusydämiä eri värisistä pahveista ja liimailla niitä päälle. :) Kylvetään perinteisen rairuohon sijaan ohraa, on jotenkin mukavamman näköstä -tuuheempaa ja ehkä jopa itää varmemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Askartelupaperin saa aika kivasti kiinni 2-puoleisella teipillä. Toki siinä saa kieli keskellä suuta ohjata, että paperi menee suoraan.

      Ohra on minunkin mielestäni kaunista. Ostin itse ohraa ja rairuohoa, ja eka ohra taitaa jo itää. Olen kai vähän hätähousu... =)

      Poista
  3. Ihanat purkit, tosi hyvä idea! Täytyypä itsekin katsoa olisiko purkkeja joita voisi koristella. Ja laittaa ruoho pian kasvamaan, on kyllä niin vihreän nälkä nyt... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on kiva nauttia pääsiäisestä jo palmusunnuntain aikoihin. Sitten pääsiäispyhien jälkeen tekee mieli raivata koristeet nopeasti pois.

      Täytyykin vaihtaa vihreä vahakangas pöytään. Muistan aina sen sun vihreän palloliinan, jota olen niin monesti ihaillut!

      Poista
  4. Hienoja tuli! Minäkin otin talteen esitteen "parhaimmat palat" odottamaan inspiraatiota. Jospas niistä vielä jotain keksis. Mutta todella kiva idea tuokin:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti käydä oikein hakemassa Marimekosta muuta esite jemmaan. Se joulun esitekin oli aivan ihana. Ihania kuoseja...

      Poista
  5. Ihanaa kierrätystä! Ei tarvi paljoa rahaa laittaa kun osaa olla luova :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nämä varmaan ilahduttavat minua enemmän kuin moni rahalla ostettu juttu. =)

      Poista
  6. Peltipurkkeja mekin pällystetään päiväkodissa raeruohoille...tosin tapetilla...mut nättiätulee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti onkin varmaan lasten helpompi kiinnittää, kun on jämäkämpää! Kivoja nää on!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!