tiistai 5. maaliskuuta 2013

OmpelupuuhiaKaivoin pitkän jahkaamisen jälkeen ompelukoneen esille. Poju lupasi työpöytänsä minulle pariksi viikoksi ompelupöydäksi. Veikkaanpa, että kone ei häiritse häntä lainkaan, koska läksyt hoidetaan keittiössä ja muutenkin pöytä on vähällä käytöllä.

Tarkoituksena on hävittää kangaspinoja, jotka ovat pikkuhiljaa paisuneet. Pinoihin on kertynyt lähinnä kierrätyspaloja kirppiksiltä ja lempparivaatteista sekä Tanskan tuliaisina. Hieman jännittää, mitä näistä syntyy, kun edellisestä ompelusessiosta on hieman aikaa.

Testaan samalla jokin aika sitten Nappikauppa Punahilkasta tilaamiani kangasvärejä. Tarkoitus on kirjoitella tekstejä leimasimilla.

Leimasimiin liittyen haluan jakaa hyvän vinkin, jonka sain kässäkamultani. Leimasimia kannattaa puhdistaa säännöllisesti kosteuspyyhkeillä. Ihan vauvan pyllypyyhkeillä tai muilla vastaavilla. Näillä vanhat värijämät lähtevät nopsaan irti, eivätkä sotke värityynyjä.

Ompeluksia innostuin tekemään, kun huomasin, että kässäkerhon kevättori lähestyy. Merkatkaahan kalentereihin la 23.3. klo 10-13 ja paikkana Latokasken asukaspuisto Espoossa.

I started a sewing project. I have collected so many pieces of fabric that it´s time to do something.
I´m also testing my new fabric labeling colors. Let´s hope that I´ll be able to create something lovely!

4 kommenttia:

 1. Mää voisin lähetellä noi mun vähenemättömät kangaspinot sinne sulle, kun ei oikein tule mitään mistään...siis ei vähene...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää ommella jotain isoja juttuja, että saan omat kangaspinoni oikeasti pienenemään. Katsotaan kun inspis iskee, niin kilautan sulle lisäkankaiden toivossa... =)

   Poista
 2. Mulla kanssa pino kankaita odottamassa inspiraatiota, trikoita sainkin jo tuhottua, mutta saumuri onneton hajosi kesken kaiken. Tein muuten myssyn bambulangasta käy katsomassa, aika näyttää miten toimiikäytössä,uskon että toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se sun tekemä myssy!!! Mulla kangaskasat ovat huvenneet tooodella hitaasti. Pitäisi tehdä jotain isompia ompelutöitä, mutta enpä taida jaksaa...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!