keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Lippusia-lappusia





Kärpässienikaupasta on lähtenyt jonkin verran tuotteita muistoiksi opettajille, tarha- ja kerhotädeille ja -sedille. Minä sain vihdoinkin aikaiseksi merkata tuotteitani lippusilla-lappusilla. Miten se omien tuotteiden mainostaminen onkin niin vaikeaa? (Eihän sitä nyt kehtaa kertoa, että MINÄ olen tehnyt jotain omin kätösin...)

Tein lippusia-lappusia kahdessa sarjassa, kuviollisina ja ruskeasta voimapaperista. Kumpi on kivempi?

Lisäksi kysäisen kokemuksianne kangasnauhanimikoinnista? Toimiiko, ts. onko helppo kiinnittää ja mistä nauhaa kannattaa tilata? Muitakin nimikointivinkkejä otetaan vastaan.

Nyt olen muuten testaillut puuvillaista testitiskirättiä sen verran, että virkkailin rättejä kauppaan asti! Toimii ja kestää hyvin pesun 60 asteessa. Koukku siis heiluu taas usean päivän tauon jälkeen. On muuten terapeuttista!

Mukavaa kolean viikon jatkoa! Tsemppiä teille, jotka järjestätte lauantaina päättäjäisjuhlia. Sääennusteet eivät näytä ihan parasta päättäjäissäätä...

In Finland we have the last week before summer holiday at school. My crocheted products will end up to some teachers and nursery staff. Finally I managed to make labels to my products. Somehow it´s hard to tell that I´ve made these myself!

15 kommenttia:

  1. Itse tykkäsin enemmän ruskeista lippusista, mutta kuviollisetkin ovat ihan hauskoja. :)

    VastaaPoista
  2. Nuo kaikki lippuset ovat kivoja. Aivan ihania muistamisia kerhotädeille ja opettajille. <3

    VastaaPoista
  3. Kivoja ovat molemmat vaihtoehdot!:)

    VastaaPoista
  4. Onpa niin söpösiä kaikki sun käsityöt, ja ihan vallan mainiosti kehtaat kyllä mainostaa :) Tykkäsin molemmista lapuista!

    VastaaPoista
  5. Hei, kiitos kivasta blogistasi ensinkin :) Tuo yksivärinen on mielestäni parempi, se antaa itse tuotteelle - on se mikä tahansa - enemmän tilaa olla framilla ja edukseen. t. Stiina

    VastaaPoista
  6. Voi että, nuo tekemäsi käsityöt ovat kaikki ihania ja ansaitsevat kunnon laputukset. Kokonaisuus tosi hyvä! Ja tiedän tunteen, että omia töitä on vähän vaikea mainostaa... :) Mutta noita hei ihan oikeesti kelpaa mainostaa ja ihan kunnolla!

    VastaaPoista
  7. Minäkin olen tuon ruskean kannalla, kivoja lippusia :)

    VastaaPoista
  8. Heissan kaikille ja suuri kiitos!

    Minäkin huomasin Stinan tavoin, että ruskea jättää itse työn paremmin esille. Luulenpa, että käytän molempia tilanteen mukaan!

    VastaaPoista
  9. Molemmat on kauniita. ruskeat sopivan simppeleitä ja värikkäät suloisia. jollekin pienelle tyttöihmiselle laittaisin kukkasia :)

    VastaaPoista
  10. Minäkin tykkään molemmista lapuista, kirjava on tosi nätti etenkin jonkun yksivärisen työn kanssa. Suloisia virkkauksia, onnellinen se joka niitä saa :)

    VastaaPoista
  11. Peppi: Samaa mietin minäkin, että yksittäisiä tuotteita voi nimikoida saajan mukaan. Pojan örkkiin sitten ehdottomasti ruskea lippunen.

    virkattu lintu: Kiitos! Tähän lappusten kiinnittelyyn saa muuten kulumaan hyvin runsaasti aikaa, jos oikein mallailee sävyjä! =)

    VastaaPoista
  12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  13. Hi! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone. I'm
    trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue.

    If you have any suggestions, please share. Cheers!

    my webpage; natural cellulite treatment

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!