sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Heleä=keväinen





Viikonloppu on ollut täynnä tavallisia tapahtumia. Harrastuksia, synttäreitä, urheilua ja hetkiä ystävien kanssa. Mitäs sitä muuta tarvitsisi, kun aurinko paistaa.

Meillä on nautittu tänä talvena todellista lähiruokaa: miehet päättivät laittaa verkot tuohon meren jäälle ja nyt syödään sitten tuoretta kalaa. Hassua ajatella, että näin kaupungissakin tuollainen onnistuu, ja ihan luvallisesti vielä. Eilen nautittiin ihana kuhapäivällinen ja huomenna syödään madekeittoa!

Eilinen kirppisreissu tuotti muutaman helmiostoksen ja  hyvän mielen hyvän ystävän seurassa. Poika löysi itselleen kunnon graffitihupparin ja pikkuneidille löysin parilla eurolla ihanan vihreän kukkaompputakin kevääksi. Kyllä tämä kirppistely on kiva harrastus, mutta huomaan kyllä, että olen oppinut näistä rojuterapiasessioista sen verran, että ihan kaikki pikkuisen kiva ei lähde mukaan. Olen aika valikoiva. Hyvä niin! Olipa muuten porukkaa Espoon yhdellä suosituimmista kirppareista! Huh! Tää on suosittu harrastus!

Auringon myötä mieli on sen verran keväinen, että kuvailin kaikkea heleää. Tulee aika keväinen fiilis. Eikös nyt ala olla jo narsissiaika?

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille kauempana asuville ystävilleni ja blogini lukijoille! Tänä vuonna askarreltiin ahkerasti ystävänpäiväkortteja, mutta korttien postitus jäi suunnitteluasteelle!

ps. Tiesittekö muuten, miten 3-vuotias onnistuu kampaajaleikeissä sotkemaan kamman äidin päähän niin, että kampa pitää hajoittaa palasiksi, että sen saa irrotettua? Minä en tiedä, mutta hyvin näköjään onnistui...

19 kommenttia:

  1. Kauniit kortit olette askarrelleet!! Hyvää ystävänpäivää huomiselle!! :)

    Yhdistin kanssa tänään kirpparit ja lenkkeilyn, useampi tunti vierähti, parit farkut löysin itselle muutamalla eurolla (ja vieläpä täydellisesti sopisvat) ja pojalle kevään juhliin housut ja kauluspaidan kahdella eurolla ja villahaalareita. Vain kanssa käyttöjuttuja, koska koitan myös olla tarkempi ostoksissa. Kodista tulee muuten tunkkaisen täys jos kaiken kantaa kotiin mitä eteen tulee :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mielenkiinnosta kyselen, että missä Espoon kirpparilla kävit? Akselissa olen käynyt mutta muita hyviä en sitten Espoosta tiedäkkään.

    Niin ja tuohon kampajuttuun vielä, että tulee oma lapsuus mieleen. Muistan vieläkin kun multa leikattiin silloin tukka siitä kohdin, että saatiin kampa pois. Oli sen verran paljon takkua kamman ympärillä, että muu ei auttanut.

    Nähdään huomenna askartelun merkeissä :) Mulla nyt kolmas Hello Kitty tekele mukana.

    VastaaPoista
  3. Siis tarkoitin, että nähdään ti ei siis huomenna :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja löytöjä.

    Hyvää Ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  5. Oikein ihanaa ystävänpäivää ihanalle blogiystävälle♥

    Tuo takki oli kyllä ihan löytö, tosi söpö!

    Ja verkot rules, madekeittoa syödään meilläkin tulevalla viikolla :)

    VastaaPoista
  6. Miten ihana kalareissu! Lähiruokaa parhaimmillaan :)

    Narsissi aika tosiaan, toin eilen kotiini ensimmäiset valkoiset sellaiset. Tuoksu on huimaava, jos ei pian hellitä joutuvat koristamaan pihakinoksessa :)

    Hyvää ystävänpäivää ja alkavaa viikkoa sinulle myös <3

    VastaaPoista
  7. heidi: No sinähän olet löytänyt kaikenlaista! Hienoa!

    Cride: No siellä Akselissahan minä. Olarissa käyn välillä, vaikka siellä on kyllä sekalaisempaa tavaraa. Tuo Akseli on mun mielestä paras, vaikkakin aika kaukana! Nähdään tiistaina!

    Sally: Kiitos samoin!

    Teija: Luinkin blogistasi jääverkoista ja ajattelin heti, että teillä on samat harrastukset! Kiva kiva! =)

    Marie: Saas nähdä kuinka pitkiksi nuo narsissit venähtävät, kun ei niitä viitsi ulos viedä tuohon pakkaseen. Vai kestäisiköhän, jos olisi vähän suojattuna kuistilla yöt?

    VastaaPoista
  8. Tuore, itse pyydetty kala kuulostaa hyvältä. Harmi kun meillä ei asusta lainkaan kalmiehiä ;) Olen myös oppinut vähän rajoittamaan kirppiskierroksilla, yhtään turhaa en haluaisi nurkkiin lojumaan, kun juuri on saanut kaikki ylimääräiset tyhjennettyä. Mutta aina sitä jotain kivaa pientä ja ''tarpeellista'' tarttuu mukaan. Ja kivaa ystävänpäivää etukäteen täältäkin!

    VastaaPoista
  9. Kivoja löytöjä, hienoja tuli noista korteista!

    VastaaPoista
  10. Kiva takki!
    mä kävin kans tänään kirppiksellä. edellisestä kerrasta olikin jo pari kuukautta aikaa :o ja mä oon kanssa vähentänyt tavaraa nurkista pois ja oppinut suodattamaan kirppiksellä. hyvä fiilis.

    VastaaPoista
  11. Mukavan keväinen postaus! Ihan aloin jo odottamaan pääsiäistä :)

    Ja nuo kortit ovat ihanat. Elleivät ne päässeet nyt käyttöön, niin sinullahan onkin sitten ensi vuoden kortit valmiina.

    VastaaPoista
  12. Olen ihan kateellinen noista teidän kalaherkuista, nam:) Ja tosiaan vielä kaupungissa, se on aika nastaa.

    VastaaPoista
  13. Kirsikka: Kirpparit on kyllä kiva harrastus, mutta kyllä siellä tulee paljon houkutuksia. Täytyy oppia poimimaan parhaat päältä!

    mustakissa: Kiitos! =)

    sade: Mulla jäi myös hyvä fiilis onnistuneesta "suodatuksesta"! Täällä odotellaan kevättä, että takki pääsee käyttöön!

    Tuulella: Lapset ovat kirjoitelleet kortteja kavereilleen ahkerasti, eli kyllä ne melkein kaikki käyttöön pääswevät. Hyvä niin! Keltainen on nyt jotenkin ihanan raikas ja sopii mun mielentilaan! kevättä kohti mennään, vaikka pakastaakin!

    Kirjailijatar: Minä olen aiemmin kadehtinut naapurin isännän kalansaaliita! Hienoa että miehet keksivät näin hienon harrastuksen! Maistuu!

    VastaaPoista
  14. Ihanaa ystävänpäivää sinnekin! ♥

    Korteista tuli ihania. Mukavampia kamjaajaleikkejä ja nauttikaahan pullista! :)

    VastaaPoista
  15. Muistan, kun sotkin hiusharjan ( sellainen fööniharja)joskus hiuksiini niin, että luulin joutuvani leikkaamaan sen saksilla irti. Samalla olisi päähän tullut melkoinen pälvi, hui! Onneksi sain sen irti eikä saksia tarvittu.

    - Kristiina -

    VastaaPoista
  16. Emilia: Pullantuoksuinen äiti sai aikaan tummanruskeita pullia tällä kertaa!!! Hih!

    -Kristiina-: Siis oikeasti mä en ymmärrä miten neiti sai puolessa minuutissa kieputettua sen kamman niin, että mies sanoi, että on kuin mattoa kudottu... Hieman kyllä hävisi hiuksia. Näitä on kiva sitten muistella! =)

    VastaaPoista
  17. Heh!Mä onnistun itse aina ilmakihartimen saamaan hiuksiin kiinni.Sulla on sellainen kirppis silmä.Mulla on nyt 3 viikkoo itsellä ollu pöytä.Täällä maksaa 32€vko.Pakko saada romua pois kun perhe on kasvanut ja kaappi tilaa ei juur lainkaan.Kova homma vaan pestä ja silittää kaikkia vanhoja poikien vaatteita sinne.Mut menee paremmin kaupaks.
    ps.kai sillä hannilla on kaikki ok.on jo vähä ikävä sitä tänne linjoille:)

    VastaaPoista
  18. Voih, kellä on jo narsisseja... :) Pianko tässä talven pastillit vaihtuvat raikkaisiin väreihin? Ihan uskomattoman kauniita ja aurinkoisia päiviä ollut. Voi hyvin!

    VastaaPoista
  19. Sannu: Tuo kirppiksellä myyminen on oikeasti aika vaivalloista, eli en yhtään ihmettele, että toiset eivät jaksa ollenkaan. Hanni voi ihan hyvin, toivottavasti herää kohta auringon myötä talvikoomastaan! =)

    Sini: Tuo aurinko ja nämä raikkaat värit ovat ihana yhdistelmä! Tuota keltaista tekisi mieli ripotella sinne tänne. Se tosin vaatii paljon raikasta valkoista ympärilleen!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!