keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Retro-Nonna iski jälleen...
...nimittäin kirppikselle!

Tässä nyt hieman tarkemmin osa eilisistä kirppislöydöistä. Kuvat ovat huonoja, koska valoisin hetki ehti mennä jo. Eipä se olisi paljon auttanut, kun ulkona on harmaata ja räntää rätkyttää.

Löysin itselleni ihanan ruskean Marimekon paidan. (Joku voisi luonnehtia sitä kakan värikseksi.) Saas nähdä mitä ekaluokkalainen sanoo tuosta Marimekon raitapaidasta. Nuorin neiti saa pari uusretropaitaa/-tunikaa. Mitäs sanotte noista villasukista? Minusta ne olivat niin hellyttävät hurjat, että pakko oli napata mukaan.

Noista astioista olen kaikista iloisin. Retrokattila menee kesäkotiin, mutta piristää talven ensin täällä kotona. Minulla on jo suunnitelma, mitä sieltä löytyy jouluna. Jotain sävy sävyyn... Arabian Pomona-kuppiin mallailin jo tuikkua. Saas nähdä mitä se kätkee myöhemmin sisäänsä. Lisäksi mukaan löytyi yksi emalikippo ja pitsilakana. Niitä ei ole koskaan liikaa.

Kiitoksia joulukorttikommenteista. Minulla on vielä jemmassa Marimekon vasta Hesarin välissä tullut iso esite. Siitä ajattelin väkrätä lisää noita joulukortteja. Kuosit ovat kivoja.

Mukavaa kolmannen adventin odotusta. Joulujuhlarumba on parhaimmillaan lapsiperheissä. Hieman jo väsyttää, kun yrittää juosta neljän lapsen juhlat läpi. Tätä ei tietenkään saa myöntää lapsille... Mitenkäs teillä muilla? Käyttekö koko perhe kaikissa juhlissa vai jaatteko vastuuta?

3 kommenttia:

 1. Hienoja kirppislöytöjä - erityisesti tuo keltainen kattila iski silmääni ; )

  VastaaPoista
 2. Kivaa löytää uusi blogi!
  Minäkin tykkään keltaisesta kattilasta hulluna=)

  VastaaPoista
 3. Carita ja Jarna: mulla ei ole kotona oikeasti mitään keltaista, mutta tuo kattila oli niin söpöläinen, että pakko oli napata mukaan. Luulen, että siitä tulee kyllä yksi suosikkini... ja nyt on sitten pakko hankkia muutakin keltaista!
  Mukavaa harmaata päivää!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!