tiistai 8. joulukuuta 2009

Kierrätysjoulukortteja

Pistimme eilen esikoisen kanssa pystyyn joulukorttitehtaan. Määrällisesti emme ehtineet tehdä monta, mutta kivaa värkkäystä tämä oli. Ja oli hauska touhuta yhdessä. 9-vuotias on jo aika hyvä apuri, joka ei häsellä ja sotke.

Käytimme materiaaleina lehtiä, mainosesitteitä, vanhoja lahjapapereita ja pohjalla uutta kartonkia. Eli siis vanhan kierrätystä! Mukavaa puuhaa. Saas nähdä, ymmärtävätkö korttien saajat tätä kierrätysideaa... Arvaatteko, mistä lehdestä tai esitteestä oheiset kortit ovat syntyneet?Tänään vietin sitten ihanaa vapaa-aamupäivää. Heitin pienimmät mummolaan ja suuntasin suoraan kirpparille. Tässä yllä pieni vilaisu lempparilöytöön. Mikähän lienee... Kuvailen löytöjä lähipäivinä paremmalla ajalla.

Mukavan aamupäivän kruunasi vierailu muutamassa nettikaupassa. Nyt on joulu saapunut apinalandiaan! Sitten vaan odottamaan toimituksia. Pitihän minun paketoida lahjojakin, mutta esikoinen ehti kotiin eli täytynee perustaa paketointitehdas kylppäriin joku ilta.

Mukavaa touhuilua teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. Todella kauniita kortteja ja kierrätysidea on hieno juttu! Lasten askartelemat kortit tuovat kyllä aina aidon jouluilon - jo askarteluvaiheessa. Meillä on kortit vielä tekemättä : )

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kortteja! Niin ovat tekijänsä oloisia, eli ripaus retroa, ripaus reippautta, hitunen hempeyttäkin ;)
  Mun suosikki on tuo turkoosi paperi, mitä se on, mitämitämitä se on?

  VastaaPoista
 3. Hei, onko se se Nyt-liitteen kansi? :D

  VastaaPoista
 4. Hanni: No on se Nyt-liitteen kansi! Marimekon esitteestäkin (joka oli vasta Hesarin välissä) tulisi monia ihania kortteja. Otin sen talteen...

  VastaaPoista
 5. Kivoja kierrätyskortteja :) Kirpparilöytösi näyttää kiinnostavalta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!